SKIN CARE

Πώς να μειώσεις τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης στα μάτια

Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια θέλει συνεχή φροντίδα, για πάντα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να μειώσεις τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης στα μάτια
Φωτογραφία από Yan Krukau

Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια πρέπει να είναι μια δια βίου προτεραιότητα για σένα. Η ενυδάτωση αυτής της περιοχής είναι ουσιώδης για τη διατήρηση μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδού μερικές χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσετε την περιοχή αυτή ενυδατωμένη και υγιή. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές για ενυδάτωση γύρω από τα μάτια, μπορείτε να διατηρήσετε μια νεανική, φρέσκια εμφάνιση και να μειώσετε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

1. Επιλέξτε κατάλληλη κρέμα γύρω από τα μάτια:
Η χρήση μιας κατάλληλης κρέμας για τα μάτια είναι καίρια. Επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα, βιταμίνες Ε και C, καθώς και πεπτίδια που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος.

2. Καθαρισμός χωρίς ερεθισμούς:
Χρησιμοποιήστε απαλό καθαριστικό για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες χωρίς να ερεθίζετε το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Αποφύγετε το τράβηγμα του δέρματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Μια τέλεια λύση είναι κάποιο λάδι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Νερό, νερό, νερό:
Πίνετε αρκετό νερό καθημερινά για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη από μέσα προς τα έξω. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.

4. Εφαρμογή υδατοδιαλυτών βιταμινών:
Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης που περιέχουν υδατοδιαλυτές βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C. Αυτές οι ουσίες βοηθούν στην ενίσχυση του φωτεινού τόνου του δέρματος και στην αντιμετώπιση της ξηρότητας.

5. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο:
Ο ήλιος μπορεί να επιδεινώσει τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και φορέστε γυαλιά ηλίου με προστασία από τη UVB και UVA ακτινοβολία.

6. Καληνύχτα!
Ο επαρκής ύπνος είναι ουσιώδης για την αποκατάσταση του δέρματος. Προσπαθήστε να κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε νύχτα για να υποστηρίξετε την υγεία του δέρματος γύρω από τα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 262 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb