ENTERTAINMENT

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show ‑ Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Μία κακή εμφάνιση τους κόστισε ιδιαίτερα

Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2024
J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show ‑ Διπλή αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα

Ακόμα ένα επεισόδιο του J2US έφτασε στο τέλος του, γεμάτο από μουσική και εκπλήξεις. Στο φινάλε του show ήρθε και η ώρα ένα απ' τα ζευγάρια του show να αποχαιρετήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος τρεις έμειναν στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον Πέτρο Ίμβριο από τη μία, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μόνη της από την άλλη, καθώς η Χριστίνα Μηλιού είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Τελικά εκείνοι που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία συνολικά ήταν η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Πέτρος Ίμβριος, που δέχτηκαν με χαμόγελο πάντως αυτήν την εξέλιξη.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, χάρηκα πολύ που ήμουν εδώ», δήλωσε από την πλευρά της η ηθοποιός, με τον τραγουδιστή να συμπληρώνει: «Κι εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, σε ευχαριστώ γι' αυτό το υπερθέαμα, ήταν καταπληκτικά». Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα στο J2US θα υπάρχει διπλή αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές το εν λόγω ζευγάρι είχε συγκεντρώσει θετικές κριτικές, ωστόσο η σημερινή τους εμφάνιση δεν εντυπωσίασε τους κριτές του J2US, που τόνισαν ότι η Αλίνα Κοτσοβούλου έχασε το μέτρο.


Δείτε την εμφάνιση που τους κόστισε την παραμονή τους στο J2US:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 430 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb