3 ζωδιακά ζευγάρια που θα επανενωθούν αυτό το μήνα

Αυτά τα ζώδια θα νιώσουν σημαντική έλξη μέσα στο Μάρτιο
AstroGirl
3 ζωδιακά ζευγάρια που θα επανενωθούν αυτό το μήνα
nextweb studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

woman and man standing in front of vehicle

Ζυγός και Ιχθύς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή είναι μια έντονη, συναισθηματική σύνδεση αδελφής ψυχής που συγκλονίζει το σύμπαν. Ζυγέ, θα αλλάξεις βαθιά από την ευαισθησία και τη διαίσθηση των Ιχθύων που κοιτάζουν κατευθείαν στην ψυχή σου. Ιχθύ, θα βρεις ένα ασφαλές καταφύγιο στον Ζυγό – έναν σύντροφο που σε βγάζει από το καβούκι σου και σου υπενθυμίζει να δεις τη φωτεινότερη πλευρά της ζωής και να σκέφτεσαι με ευγνωμοσύνη για να προσελκύσεις περισσότερη αφθονία. Τον Μάρτιο θα αναζωπυρωθεί η σπίθα σας και θα θυμηθείτε και οι δύο γιατί ταιριάζετε τόσο πολύ. Όταν αυτή η σχέση έχει ένα θεμέλιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ασφάλειας, μπορεί και οι δύο να βρουν το δρόμο ο ένας στον άλλον μετά από μια περίοδο σημαντικής προσωπικής ανάπτυξης και εσωτερικής ανακάλυψης. Να είστε επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να επιστρέψετε, βεβαιωθείτε ότι το θεμέλιο της σχέσης σας και μέσα σας είναι σταθερό.

Υδροχόος και Δίδυμοι

Καθώς πλησιάζετε ή επανενώνεστε τον Μάρτιο, είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα από τη στιγμή που ερωτευτήκατε για πρώτη φορά. Καλύτεροι φίλοι και εραστές, αυτή είναι μια ισχυρή συνεργασία αδελφών ψυχών όπου και οι δύο ακουμπάτε ο ένας στον άλλον με την τέλεια ισορροπία ευαλωτότητας και ανάλαφρης καρδιάς και επιτυγχάνετε ακόμη μεγαλύτερα όνειρα μαζί. Μοιράζεστε τις ελπίδες και τα όνειρά σας ο ένας με τον άλλον και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη ζωή σας και επιχειρείτε μαζί μοναδικές πνευματικές και δημιουργικές αναζητήσεις που κάνουν και τις δύο ψυχές σας να ανεβαίνουν στα ύψη. Εφόσον και οι δύο έχετε ενσυναίσθηση και γνήσιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, μπορείτε να εκδηλώσετε θαύματα στη σχέση σας που αντέχουν στο χρόνο. Αλλά αν η σχέση είναι τοξική, ίσως είναι καιρός να την επαναξιολογήσετε.

Σκορπιός και Λέων

Οι άνθρωποι που κοιτάζουν από έξω δεν μπορούν να πουν αν είστε απλοί εραστές ή αδελφές ψυχές και αυτό συμβαίνει επειδή η σχέση σας βρίσκεται πάντα στο στάδιο του μήνα του μέλιτος και είστε πάντα μαζί. Γεμάτοι πάθος και ακατέργαστο αισθησιασμό, δεν είναι περίεργο ότι αυτή είναι μια σύνδεση αδελφής ψυχής που είναι δύσκολο να σπάσει και αυτόν τον μήνα θα ζήσετε θαύματα που βοηθούν στην επανεκκίνηση της επικοινωνίας και προκαλούν περισσότερη έλξη. Αλλά είναι σημαντικό να αντλήσετε διδάγματα από αυτή τη συνεργασία. Αναρωτηθείτε αν αυτή είναι η σχέση που πραγματικά οραματίζεστε για τον εαυτό σας σε μια μακροχρόνια αγάπη, δηλαδή είναι γεμάτη με αμοιβαίο σεβασμό και δέσμευση και από τις δύο πλευρές ή γεμάτη με πάρα πολλά red flags; Μόνο η ψυχή σου ξέρει τις απαντήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 270 / position2: 316
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb