ENTERTAINMENT

Αυτοί οι δύο πρωταγωνιστές του «10 things i hαte about you» ήταν ζευγάρι και δεν τον αποκάλυψαν ποτέ

Ήταν μαζί και κατά τα γυρίσματα της ταινίας

Αυτοί οι δύο πρωταγωνιστές του «10 things i hαte about you» ήταν ζευγάρι και δεν τον αποκάλυψαν ποτέ
nextweb studio

Ο Gil Junger, ο σκηνοθέτης του 10 Things I Hαte About You, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Julia Stiles και ο Joseph Gordon-Levitt είχαν ένα μυστικό ειδύλλιο στα γυρίσματα της ταινίας του 1999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Movified (@movifiedbollywood)

Οι δύο ηθοποιοί, και οι δύο 42 ετών σήμερα, πρωταγωνίστησαν στην κλασική νεανική κωμωδία, η οποία περιλάμβανε επίσης τον αείμνηστο Heath Ledger.

Ενώ η Stiles και ο Gordon-Levitt δε μοιράστηκαν πολλές σκηνές μαζί, ο 68χρονος σκηνοθέτης είπε στον Αργεντινό ρεπόρτερ Fede Carestía στο ισπανόφωνο κανάλι του στο YouTube Mirá a Quién Encontré (Κοίτα ποιον βρήκα) ότι οι δύο ηθοποιοί έβγαιναν ραντεβού "για ένα λεπτό ή 10."

«Είχαν έλξη πολύ, πολύ ο ένας για τον άλλον, κάτι που ήταν χαριτωμένο», είπε ο Junger. «Δήλωνε την αγάπη της στον Heath και ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα που περιμένει στο τρέιλερ του για να γυρίσει την επόμενη σκηνή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε, «Βλέποντάς τους, ήταν όμορφο το πόσο απολάμβαναν ο ένας τον άλλον».

View this post on Instagram

A post shared by Hulu (@hulu)

Ο Junger είπε ότι βλέποντας την Stiles να ενσαρκώνει τη λυπημένη Kat κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην τάξη στην οποία διαβάζει ένα συγκινητικό ποίημα στον Patrick (Heath Ledger)... «Απλά με σκότωσε».

«Ήταν τόσο ακατέργαστο, ήταν τόσο ειλικρινές και τόσο ευάλωτο», είπε ο Junger, προτού πει ότι είχε ρωτήσει την Stiles ποιον σκεφτόταν ενώ γύριζε τη σκηνή.

«Μου είπε, «απλώς σκεφτόμουν» το όνομα αυτού του ατόμου που ήταν βαθιά ερωτευμένη εκείνη την εποχή», είπε ο Junger. "Δεν ήμουν εγώ, σίγουρα, αλλά δεν ήταν και ο Heath. Αυτή ήταν μια από τις μαγικές σκηνές που έχω σκηνοθετήσει στη ζωή μου."

View this post on Instagram

A post shared by I Like It (@ilikeitpataro)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2072 / position2: 2576
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb