ENTERTAINMENT

Ο Josh Hartnett είχε σχέση με αυτή την καλλονή celebrity και το έχει μετανιώσει ‑ Ποια είναι;

Το άφησε να εννοηθεί σε μια συνέντευξη

Ο Josh Hartnett είχε σχέση με αυτή την καλλονή celebrity και το έχει μετανιώσει ‑ Ποια είναι;
Nextweb Studio

Ο κούκλος Josh Hartnett που ερωτευτήκαμε στο Pearl Harbor, ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές σχέσεις με μερικές από τις πρώην συμπρωταγωνίστριες του είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα του και του δημιούργησε «πολλούς εχθρούς» στο Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμήσουμε ότι ο ηθοποιός είχε σχέση με αρκετές διάσημες που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινιών και μία από τις οποίες είναι και η Scarlett Johansson με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2005 έως το 2007, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Black Dhalia. Στην ταινία, ο Hartnett υποδύθηκε τον ντετέκτιβ Dwight "Bucky" Bleichert, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη διερεύνηση της δολοφονίας της στάρλετ του Χόλιγουντ Elizabeth Short μαζί με τον συνέτιαρό του, Lee Blanchard, ενώ η Scarlett ανέλαβε τον ρόλο της Kay Lake, της κοπέλας του Blanchard, και αργότερα, του Bleichert.

Ενώ σπάνια μιλούσαν ο ένας για τον άλλον στον Τύπο, η Scarlett άφησε αυτή τη χαριτωμένη κουβέντα μιλώντας στο Allure το 2006: «Ο Josh είναι πολύ γλυκός», είπε τότε η 21χρονη ηθοποιός. «Είναι καλό παιδί. Ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερή και πολύ χαρούμενη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από σχέση για σχεδόν δύο χρόνια, η Scarlett και ο Josh αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με τον Hartnett, ο χωρισμός τους οφείλεται στη μεγάλη απόσταση. Μίλησε για τον «πραγματικά επώδυνο» χωρισμό τους σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Mirror το 2007, αποκαλύπτοντας ότι «ήταν δύσκολο να περνάμε τόσο πολύ χρόνο χωριστά με όλες τις διαφορετικές υποχρεώσεις μας και να πετάμε και οι δύο σε όλο τον κόσμο».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας, είμαστε απλοί άνθρωποι και δε λειτούργησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 95 / position2: 1063
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb