CELEB STYLE

Tα 5 βήματα που ακολουθεί η Kylie Jenner στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος

H ρουτίνα περιποίησης του δέρματος περιλαμβάνει τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα, βρέξει - χιονίσει
Από το NEWSROOM
Tα 5 βήματα που ακολουθεί η Kylie Jenner στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος
collage

Στο παρελθόν, η Kylie Jenner έχει μοιραστεί με το κοινό της ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης του δέρματος μέσω των κοινωνικών της μέσων και του ιστότοπου της εταιρείας της, Kylie Skin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι καθημερινές ρουτίνες μπορεί να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, και οι προτιμήσεις της Kylie Jenner μπορεί να έχουν εξελιχθεί από τότε.

Συνήθως, η ρουτίνα περιποίησης του δέρματος περιλαμβάνει τα βασικά βήματα, όπως τον καθαρισμό, τον τόνων, την ενυδάτωση και την προστασία από τον ήλιο.

Βήμα 1: Καθαρίστε το δέρμα
Η ρουτίνα περιποίησης του δέρματος της Jenner ξεκινά όπως κάθε άλλη: με ένα καλό cleanser. H ίδια βάζει το Kylie Skin Foaming Face Wash ως cleanser της επιλογής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βήμα 2: Τονώστε την επιδερμίδα
Δεν αποτελεί έκπληξη, πως η Jenner φορά το Kylie Skin Vanilla Milk Toner αλλά εσύ μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο...

Βήμα 3: Κάντε το δέρμα να λάμψει
Η Jenner περιορίζει το βήμα της θεραπείας για τη λάμψη του δέρματος σε έναν ορό: αυτό της βιταμίνης C. Θεωρείται ευρέως το χρυσό πρότυπο αντιοξειδωτικών, αυτό το αγαπημένο συστατικό καταπολεμά τα επίμονα μαύρα στίγματα και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Βήμα 4: Ενυδάτωση
Στη συνέχεια, η Jenner φορά πάντα μια ενυδατική κρέμα. Αυτές τις μέρες, οι ενυδατικές κρέμες είναι πολλές και καλές, αλλά η Kylie Skin Face Moisturizer είναι η αγαπημένη της.

Βήμα 5: ΠΟΤΕ δεν ξεχνάμε την κρέμα ματιών
Για το πέμπτο και τελευταίο βήμα, η Jenner απλώνει την κρέμα ματιών Kylie Skin. Εσύ μπορείς φυσικά να βάλεις και κάτι άλλο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 185 / position2: 564
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb