ENTERTAINMENT

Διάσημες κόντρες που έμειναν στην ιστορία της showbiz

Από έντονους ανταγωνισμούς έως δημόσιες διαμάχες, η βιομηχανία του θεάματος έχει δει...δράματα που μαγνήτισαν το κοινό σε όλο τον κόσμο.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημες κόντρες που έμειναν στην ιστορία της showbiz
collage

Στον λαμπερό κόσμο της showbiz, όπου η φήμη, η περιουσία και οι εγωισμοί συγκρούονται, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι συγκρούσεις και οι διαμάχες περιστασιακά παίρνουν το επίκεντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Taylor Swift εναντίον Kanye West (και κυρίως το αντίστροφο)

Μία από τις πιο διαβόητες διαμάχες στην πρόσφατη μνήμη περιλαμβάνει την ποπ τραγουδίστρια Taylor Swift και το icon της hip-hop Kanye West. Η κόντρα ξεκίνησε στα MTV Video Music Awards του 2009 όταν ο Kanye διέκοψε την ομιλία της Taylor, που μόλις είχε παραλάβει το βραβείο της ισχυριζόμενος ότι η Beyoncé έπρεπε να είχε κερδίσει το βραβείο.

Joan Crawford εναντίον Bette Davis:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, δύο εμβληματικές ηθοποιοί, η Joan Crawford και η Bette Davis, είχαν μπει σε μια θρυλική κόντρα. Η αντιπαλότητά τους έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «What Ever Happened to Baby Jane?» Η ένταση στο πλατό ήταν εμφανής και η περιφρόνηση της μιας για την άλλη ήταν κλασική ιστορία του Χόλιγουντ. Η κόντρα συνεχίστηκε πολύ μετά το τέλος της ταινίας...

Mariah Carey εναντίον Nicki Minaj (American Idol):

Το ριάλιτι αποδείχτηκε πεδίο μάχης για τις ντίβες Mariah Carey και Nicki Minaj κατά τη διάρκεια του χρόνου τους ως κριτές στο «American Idol». Οι συγκρούσεις επί της οθόνης μεταξύ των δύο μουσικών icons έγιναν κύριο σημείο συζήτησης, με τις διαφωνίες τους να κλιμακώνονται σε έντονες διαφωνίες και ακόμη και σε ισχυρισμούς για απειλές. 

Kim Kardashian εναντίον Taylor Swift (το δράμα που είχε συνέχεια):

Η σύγκρουση μεταξύ της Kim Kardashian και της Taylor Swift περιστράφηκε γύρω από μια αμφιλεγόμενη ηχογράφηση μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ της Taylor και του Kanye West. Η Kim δημοσίευσε αποσπάσματα της συνομιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι η Taylor είχε εγκρίνει τους στίχους του Kanye στο τραγούδι "Famous" οι οποίοι την αφορούσαν, ενώ η Taylor υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το συγκεκριμένο περιεχόμενο και ένας πόλεμος ανοίχτηκε...

Οι κόντρες της showbiz είναι τόσο μέρος της βιομηχανίας του θεάματος όσο και τα κόκκινα χαλιά και τα βραβεία....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 80 / position2: 486
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb