SKIN CARE

Το δέρμα σου θέλει έξτρα φροντίδα: Skin care tips για να υποδεχτείς την άνοιξη

Καθώς η χειμωνιάτικη ψύχρα σταδιακά εξαφανίζεται, ήρθε η ώρα να νιώσεις τον αναζωογονητικό αέρα της άνοιξης
Από το NEWSROOM
Το δέρμα σου θέλει έξτρα φροντίδα: Skin care tips για να υποδεχτείς την άνοιξη
Φωτογραφία από cottonbro studio

Όπως η φύση υφίσταται μια μεταμόρφωση, έτσι και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας θα πρέπει να αλλάξει. Οι εποχές που αλλάζουν φέρνουν διαφορετικές προκλήσεις για το δέρμα σας και η άνοιξη απαιτεί μια ανανεωμένη προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί:

Τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα σας τείνει να χάνει υγρασία λόγω του ξηρού αέρα και της θέρμανσης των εσωτερικών χώρων. Με την άνοιξη έρχεται η ευκαιρία για ενυδάτωση. Επενδύστε σε μια ελαφριά, ενυδατική κρέμα για να αναπληρώσετε το φράγμα υγρασίας του δέρματός σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε το υαλουρονικό οξύ στη ρουτίνα σας, ένα συστατικό που προσελκύει και διατηρεί την υγρασία για μια σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Αντηλιακό, πάντα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και η ένταση του ήλιου αυξάνεται, είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στην αντηλιακή προστασία. Ενσωματώστε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με τουλάχιστον SPF 30 στην καθημερινή σας ρουτίνα, ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες. Το αντηλιακό βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, των μαύρων κηλίδων και, το πιο σημαντικό, προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του δέρματος.

Απαλή απολέπιση:

Η άνοιξη είναι μια εξαιρετική εποχή για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επιλέξτε ένα απαλό απολεπιστικό για να αποκαλύψετε μια πιο λαμπερή επιδερμίδα. Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν άλφα υδροξυοξέα (AHAs) ή βήτα υδροξυοξέα (BHAs) για να αποφράξουν τους πόρους και να προωθήσουν την ανανέωση του δέρματος. Ωστόσο, προσέξτε να μην κάνετε υπερβολική απολέπιση, καθώς αυτό μπορεί να αφαιρέσει το δέρμα σας από τα φυσικά του έλαια.

Μετάβαση σε ελαφρύτερες φόρμουλες:

Αποχαιρετήστε τις βαριές κρέμες και τους ορούς που έχουν σχεδιαστεί για το χειμώνα. Την άνοιξη, προτιμήστε ελαφρύτερα σκευάσματα με βάση το νερό που δεν θα φράξουν τους πόρους σας. Ελέγξτε για αλλαγές στο χρώμα, τη συνοχή ή τη μυρωδιά, καθώς αυτές μπορεί να υποδηλώνουν αλλοίωση του προϊόντος στα παλιά σας προϊόντα. Η αντικατάσταση παλαιών προϊόντων διασφαλίζει ότι χρησιμοποιείτε αποτελεσματικές συνθέσεις που καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες του δέρματός σας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 92 / position2: 577
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb