ENTERTAINMENT

Οι δυο ηθοποιοί που συνελήφθησαν ενώ γύριζαν πασίγνωστη ταινία

Οι συμπρωταγωνιστές συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στο Μεξικό

Οι δυο ηθοποιοί που συνελήφθησαν ενώ γύριζαν πασίγνωστη ταινία
Nextweb Studio

Η ταινία Bring it On από τις αρχές του 2000 ήταν μια από τις πιο γνωστές του είδους, με μερικούς από τους πρωταγωνιστές να χτίζουν την καριέρα τους πάνω σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι ηθοποιοί είχαν μια περίεργη εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Δύο από αυτούς είχαν συλληφθεί στο Μεξικό κάποια στιγμή πριν χρειαστεί να εμφανιστούν σε μια σκηνή.

Ο Jesse Bradford και η Eliza Dushku πέρασαν χρόνο στη φυλακή στο Μεξικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί ηθοποιοί έχουν αστείες ιστορίες για πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά οι ιστορίες των δύο πρωταγωνιστών του Bring It On, αυτής της cheerleading κωμωδίας του λυκείου σίγουρα κορυφώνονται στη λίστα. Οι δυο τους συνελήφθησαν στο Μεξικό λίγο πριν γυρίσουν μια σκηνή.

Το BuzzFeed ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης του "Bring It On", ο Ριντ, μίλησε για το πώς τα μέλη του καστ μπήκαν στη φυλακή. Η ιστορία είναι ότι οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές, Bradford και Dushku, πήγαν για πάρτι με άλλες cheerleaders από την ταινία και διέσχισαν τα μεξικανικά σύνορα.

Το πάρτι τελείωσε σε ένα κελί φυλακής και η ομάδα έπρεπε να βγει. Η σύλληψη έγινε κοντά στην ώρα που η ομάδα επρόκειτο να γυρίσει μια σκηνή. Ο Ριντ ανέφερε ότι δεν ήξερε τι συνέβη παρά μόνο μετά το γύρισμα της σκηνής.

Είπε, «Αληθινή ιστορία. Ήταν πριν από μια από τις υπαίθριες σκηνές —νομίζω ότι ήταν η σκηνή του πλυσίματος αυτοκινήτων— μόλις και μετά βίας είχαν φτάσει στο στήσιμο, και όλες αυτές οι πληροφορίες κρατήθηκαν από μένα γιατί, γιατί να γεμίσω το κεφάλι μου με τέτοιες ανοησίες; Οι ηθοποιοί έφτασαν στο πλατό και γύρισαν τη σκηνή. «Μόνο αφού τελειώσαμε έμαθα ότι υπήρχε μια τόσο καταπληκτική ιστορία».

Ο Jesse Bradford είχε επίσης κάτι να πει για το συμβάν. Είπε στο Entertainment Weekly, «Θα θολώσω τις λεπτομέρειες για το πώς και το γιατί, αλλά περιττό να πω ότι μας συνέλαβαν. «Έπρεπε να πάμε μπροστά σε έναν δικαστή - χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο χαλαρά εδώ - και να εξηγήσουμε τι συνέβη και μας άφησε να φύγουμε».

«Είπαν ότι ένας από τους παραγωγούς, ο Max Wong, έπρεπε να μας διασώσει, αλλά δε νομίζω ότι κανένας από αυτούς γνώριζε τι συνέβη παρά πολύ μετά το γεγονός», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 178 / position2: 531
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb