ENTERTAINMENT

Η Kelly Clarkson αποκάλυψε το bullying που βίωσε σε τηλεοπτικό show

Eυτυχώς η Kelly Clarkson μετέτρεψε τη νίκη της στο American Idol σε καριέρα δεκαετιών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Kelly Clarkson αποκάλυψε το bullying που βίωσε σε τηλεοπτικό show
@kellyclarkson

Η Kelly είπε ότι είχε δεχτεί bullying όταν αρνήθηκε να αφήσει την ομάδα των μαλλιών και του μακιγιάζ του American Idol να την βάψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kelly Clarkson μετέτρεψε τη νίκη της στο American Idol σε καριέρα δεκαετιών και σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παρουσιαστές και μουσικούς της γενιάς της. Αλλά υπήρξε μια στιγμή που η τραγουδίστρια όπως είπε η ίδια "σχεδόν κατέστρεψε τις πιθανότητές της να κερδίσει την πρώτη σεζόν του διαγωνισμού του ριάλιτι, και όλα ήταν επειδή δεν ήθελε να βάλει μακιγιάζ στο πρόσωπό της!"

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 26ης Φεβρουαρίου του podcast Smartless με τους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett, η Kelly Clarkson θυμήθηκε μια στιγμή στην εκπομπή που αντιμετώπισε τις συνέπειες επειδή αρνήθηκε να φορέσει μακιγιάζ στα πλάνα από τα παρασκήνια. 

"Έλεγαν, θα βγεις στην κάμερα, θέλεις μακιγιάζ ή μαλλιά;" Και είπα, "Μα είμαι στα παρασκήνια, δεν είμαι στη σκηνή». Έλεγα, "Θα το κάνω για σκηνή, αλλά γιατί το κάνουμε αυτό τώρα;" συνέχισε η Kelly να εξηγεί το σκεπτικό της. Δυστυχώς, η Kelly λέει ότι η άρνησή της την έβαλε σε μπελάδες.

Η Kelly εξήγησε ότι δεν είχε τίποτα εναντίον της ομάδας μακιγιάζ και μαλλιών, αλλά εξήγησε ότι δεν ήθελε να φορά μεικαπ γενικά, επειδή είχε αλλεργικές αντιδράσεις σε καλλυντικά προϊόντα στο παρελθόν. Έτσι όπως αποκάλυψε, δεν πέρασε καθόλου καλά εκείνη τη σεζόν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 404 / position2: 976
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb