CELEBS

Η μητέρα της Miley Cyrus «έκλεψε» τον γαμπρό από την άλλη της κόρη, Noah

Η Tish φέρεται να «έκλεψε» τον Ντομινίκ Πάρσελ από την κόρη της Νόα Σάιρους, σύμφωνα με δημοσίευμα - βόμβα του Us Weekly

Δημοσίευση ΦΕΒ 28, 2024
Η μητέρα της Miley Cyrus «έκλεψε» τον γαμπρό από την άλλη της κόρη, Noah

Η 56χρονη παραγωγός παντρεύτηκε με τον ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς «Prison Break» πέρυσι, τον Αύγουστο του 2023. Ωστόσο, ενώ η Μάιλι Σάιρους ήταν παρούσα στο γάμο της μητέρας της, άλλα μέλη της οικογένειας, όπως η 24χρονη Νόα και ο αδελφός της, Μπρέισον, απουσίαζαν, τροφοδοτώντας εικασίες για ρήξη εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, ένας εσωτερικός συνεργάτης ισχυρίστηκε στο US Weekly πως «η Νόα έβγαινε με τον Ντομινίκ όταν η Τις άρχισε να τον κυνηγάει», κάτι που η Τις γνώριζε όταν άρχισε να επικοινωνεί με τον ηθοποιό.

«Η αναταραχή μεταξύ της Νόα και της Τις πηγαίνει πολύ πέρα από αυτό που νομίζει ο κόσμος. Η Νόα είναι πολύ αναστατωμένη για το γεγονός ότι η μητέρα της, της έκλεψε τον Ντομινίκ» ανέφερε η πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς γνωρίστηκαν Τις Σάιρους και Ντομινίκ Πάρσελ

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, η μητέρα της Μάιλι Σάιρους εμφανίστηκε στο podcast Call Her Daddy και μίλησε για τη σχέση της με τον Πάρσελ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους ραντεβού.

Εξήγησε ότι εκείνος της είχε αρχικά στείλει μήνυμα, το 2016, στο Instagram, εκείνη όμως δεν το είδε. «Τον είχα ακολουθήσει στο Instagram και μου έστειλε DM, όπου μου έγραφε: ''Γεια σου Τις, απλά ήθελα να πω, νομίζω ότι είσαι σούπερ κουλ και… κάνεις τόσο καλή δουλειά με την οικογένειά σου…''. Δεν το είδα παρά έναν χρόνο αργότερα».

Χρόνια αργότερα, το 2022, μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα της Μάιλι, Μπίλι Ρέι, η Τις επικοινώνησε με τον Πάρσελ κι εκείνος απάντησε γρήγορα. Το ζευγάρι βγήκε ραντεβού και την επόμενη μέρα είπαν ο ένας στον άλλον «Σ’ αγαπώ».

Ο γάμος της Τις στο σπίτι της Μάιλι Σάιρους - Με φρουρούς, για να μην πάει η άλλη της κόρη!

Τελικά, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2023, αλλά τόσο η κόρη της Νόα όσο και ο γιος της, Μπρέισον, δεν ήταν παρόντες. Η πηγή είπε στο Us Weekly ότι η Νόα δεν είχε στην πραγματικότητα καν προσκληθεί.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Μάιλι Σάιρους στο Μαλιμπού και η πηγή ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν φρουροί στην είσοδο, σε περίπτωση που η Νόα επιχειρούσε να εμφανιστεί.


Η Νόα Σάιρους

Η Νόα όμως είχε άλλα σχέδια για τη συγκεκριμένη ημέρα. Όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές της με αναρτήσεις της στο Instagram, πέρασε την ημέρα της με τον αδερφό της για ψώνια, φορώντας μάλιστα μια μπλούζα με τη φωτογραφία του πατέρα τους, Μπίλι Ρέι, δείχνοντας έτσι την ξεκάθαρη αγάπη της προς εκείνον.

Μια άλλη πηγή ανέφερε τότε στο Us Weekly: «Δεν είναι μυστικό πως κανένας από τους δυο τους δεν εγκρίνει τον Ντομινίκ και αυτό έχει δημιουργήσει ένταση με τη μαμά τους. Η Νόα ήταν πάντα κοντά στον πατέρα της και αυτό προκάλεσε ρήξη μεταξύ της ίδιας και της Μάιλι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 328 / position2: 544
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb