MAKEUP

Μήπως φοράς το κραγιόν σου με λάθος τρόπο;

Μια ειδικός μακιγιάζ σου δείχνει έναν νέο τρόπο

Μήπως φοράς το κραγιόν σου με λάθος τρόπο;
@katiejanehughes

Η διάσημη makeup artist Kathie Janes Hughes αποκάλυψε ότι το μυστικό για εντυπωσιακά χείλη είναι η χρήση του κραγιόν προς τα πίσω για «περισσότερο έλεγχο» του προϊόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
@katiejanehughes Don’t apply lipstick like this. Try this instead. ##MakeUpTip##FYP##MakeupHack##Lipstick##KJH ♬ original sound - Katiejanehughes

Το επίπεδο μέρος του απλικατέρ, εξήγησε, δημιουργεί «μειωμένη ορατότητα» όταν σύρεις το προϊόν στα χείλη, δημιουργώντας μια πιο ακατάστατη και «δύσχρηστη» εφαρμογή.

«Ωστόσο, όταν γυρνάς το κραγιόν, αυτή η γωνία σου επιτρέπει να βλέπεις τα πάντα λίγο καλύτερα», είπε η Hughes σε ένα viral κλιπ στο TikTok με περισσότερες από 17.000 προβολές.

Για το κάτω χείλος, ξεκινά από το κέντρο του χείλους, περνώντας το προϊόν κατά μήκος του και, στη συνέχεια, παίρνει την κορυφή του κραγιόν και τη χρησιμοποιεί ως επένδυση για τα χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά η αντισυμβατική μέθοδός της συνάντησε αντίσταση από τους θεατές, οι οποίοι είπαν ότι «μοιάζει παράνομο» να εφαρμόζεται το προϊόν με αυτόν τον τρόπο.

«Συμφωνώ απόλυτα και ακόμα, δεν μπορώ να το κάνω, απλά δεν μπορώ», έγραψε ένα άτομο. Άλλοι χειροκρότησαν το νέο κόλπο, λέγοντας ότι «άλλαξε το παιχνίδι» στη ρουτίνα του μακιγιάζ τους, ενώ κάποιοι παραδέχτηκαν ότι πάντα έβαζαν κραγιόν με αυτόν τον τρόπο.

«Το έμαθα από ένα από τα βίντεό σου πριν από 6 μήνες και άλλαξε το παιχνίδι!! Ποτέ δε μου άρεσε ο τρόπος που μου φαινόταν το κραγιόν πριν δοκιμάσω αυτό το hack», σχολίασε ένας θεατής.

«Πάντα το έκανα με αυτόν τον τρόπο… δεν ήξερα καν ότι οι άνθρωποι το έκαναν με τον άλλο τρόπο», είπε μια άλλη. «Κυριολεκτικά πάντα το έκανα αυτό !! Είχα χαρακτηριστεί τρελή για αυτό στο παρελθόν, χαχα», παραδέχτηκε κάποια άλλη.

Η Hughes μοιράζεται τακτικά συμβουλές και κόλπα καλλυντικών στο TikTok, όπου έχει περισσότερους από 266.000 ακόλουθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 1326 / position2: 1699
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb