ENTERTAINMENT

Επιστρέφουν με sequel δυο iconic ρομαντικές κομεντί των 90s που λάτρεψαν οι γυναίκες

Αυτά καλό είναι να γίνονται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Επιστρέφουν με sequel δυο iconic ρομαντικές κομεντί των 90s που λάτρεψαν οι γυναίκες
collage

Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να κλάψετε και να συνεχίσετε τις ιστορίες από εκεί που τις αφήσαμε: Η "Bridget Jones" και το "Romy and Michele" μπορεί να επιστρέψoυν σύντομα στους κινηματογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Renée Zellweger πρόκειται να επαναλάβει τον αγαπημένο της ρόλο ως αυθάδης, ερωτευμένη Βρετανίδα στο τέταρτο μέρος του βραβευμένου franchise, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της πριν από 23 χρόνια.

Η τέταρτη ταινία πιθανότατα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάιο, σύμφωνα με τη δημοσίευση, και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την ιστορία από τις τρεις πρώτες ταινίες, οι οποίες βασίστηκαν σε μυθιστορήματα της συγγραφέα Helen Fielding. Ο Colin Firth και ο Hugh Grant προφανώς αναμένεται να επιστρέψουν επίσης για τη νέα ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Μωρό της Bridget Jones, την τρίτη ταινία του 2016, αφήσαμε την Bridget ως νέα μαμά αφού παντρευτήκαμε τον Colin Firth. Η επερχόμενη ταινία, σημειώνει η Daily Mail, θα επικεντρωθεί στην Bridget ως μια 51χρονη single μαμά που περιηγείται στο σημερινό απογοητευτικό τοπίο του dating και του έρωτα.

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, υπάρχει άλλη μια επανένωση για τη Romy και τη Michele. Η Mira Sorvino, η οποία πρωταγωνίστησε στην αγαπημένη ταινία του 1997 με τη Lisa Kudrow, επιβεβαίωσε ότι ένα sequel του High School Reunion της Romy και της Michele είναι στα σκαριά και ότι όλα τα κομμάτια του παζλ πρόκειται να μπουν στη θέση τους.

Υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο - η Emily in Paris.

Ο Robin Schiff, ο συγγραφέας πίσω από το Romy και τον Michele, εργάζεται επί του παρόντος στη επιτυχημένη σειρά του Netflix και αυτό το προτζεκτ είναι το μόνο εμπόδιο που εμποδίζει την ομάδα του Romy και Michele να προχωρήσει - αλλά προς το παρόν.

"Η Lisa [Kudrow] και εγώ πάντως ολοκληρώνουμε τις συμφωνίες μας ως εκτελεστικοί παραγωγοί σε αυτό με το στούντιο".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 269 / position2: 891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb