ENTERTAINMENT

Τραϊάνα Ανανία: Η απάντησή της στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μάλλον είχε στόχο να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη, γράφει

Δημοσίευση ΦΕΒ 27, 2024
Τραϊάνα Ανανία: Η απάντησή της στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε η Τραϊάνα Ανανία για την παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε την άποψή του για την ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει υπάρξει καλεσμένη στην εκπομπή και υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν, ενώ πρόσθεσε ότι ως προς τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη έχει σημασία πώς φέρεσαι σε κάποιον για το πώς θα σου φερθεί ο ίδιος.

Η Τραϊάνα Ανανία επέλεξε να απαντήσει στα παραπάνω σχόλια του παρουσιαστή μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την Τραϊάνα Ανανία, με αφορμή τις δηλώσεις της για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

«Δεν θέλω καν να τη θυμάμαι» είπε η ηθοποιός για τον σκηνοθέτη και ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της, λέγοντας στο πλατό του «Super Κατερίνα», ότι: «Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές. Υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να του φέρει αντίλογο, της είπε: «Αν εγώ είμαι δυστροπάτζα, μπορεί να μην θέλω να θυμάμαι. Εγώ την είδα εδώ. Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς μερικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του. Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια».

Η Κατερίνα Καινούργιου του σχολίασε, ότι «γιατί να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος της, απάντησε:

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω» και τέλος, είπε:

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 250 / position2: 604
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb