CELEBS

Μπιάνκα Σενσόρι: Σόκαρε τους πάντες με την εμφάνισή της στο Μιλάνο

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ έγινε ξανά το θέμα συζήτησης σε σόου μόδας για το προκλητικό κορμάκι που φόρεσε

Δημοσίευση ΦΕΒ 27, 2024
Μπιάνκα Σενσόρι: Σόκαρε τους πάντες με την εμφάνισή της στο Μιλάνο

Η Μπιάνκα Σενσόρι τράβηξε πάλι τα βλέμματα όλων σε σόου μόδας στο Μιλάνο. Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ έκανε μια ακόμη προκλητική εμφάνιση, σοκάροντας όσους τη συνάντησαν από κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά, η 28χρονη επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι με όγκο στην περιοχή του στήθους, χωρίς ωστόσο, να το καλύπτει ολόκληρο. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη Σενσόρι να συνοδεύει τον ράπερ με ένα δερμάτινο σύνολο που άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του κορμιού της. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Από τη μεριά του ο Κάνιε Γουέστ, επέλεξε μαύρα ρούχα και στην αρχή, μαύρη full face κουκούλα για την εκδήλωση. Ήταν δίπλα στη Σενσόρι σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του σόου.

Η προκλητική ανάρτηση του ράπερ

Πλέον το ζευγάρι έχει αρχίσει και δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα και κλιπ, δίνοντας από μόνο του στη δημοσιότητα, πλάνα παπαράτσι, με τις εξόδους τους. Αυτό έκανε και η Μπιάνκα Σενσόρι μέσα από το προφίλ της, το οποίο είχε κλείσει για αρκετό καιρό. Η 28χρονη αρχιτέκτονας ανέβασε πριν από λίγο καιρό, βίντεο, όπου δείχνει την ίδια με τον ράπερ σε έναν οίκο μόδας. Η Σενσόρι φοράει ένα αρκετά μικροσκοπικό μπικίνι στο στήθος της, το οποίο οριακά καλύπτεται.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 839 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb