ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα πιο ταξιδιάρικα ζώδια

4 ζώδια που πραγματικά ζουν για ταξίδια
AstroGirl
Tα πιο ταξιδιάρικα ζώδια
Φωτογραφία από Haley Black

Η εξερεύνηση του κόσμου, η αποδοχή νέων πολιτισμών και η αναζήτηση περιπετειών είναι επιδιώξεις που έχουν έντονη απήχηση σε ορισμένα ζώδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ όλοι μπορεί να απολαμβάνουν τις περιστασιακές διακοπές, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που πραγματικά ζουν για ταξίδια και περιπέτειες!

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάθος για περιπλάνηση, πάντα πρόθυμοι να βρουν το επόμενο μέρος που ικανοποιεί την περιπετειώδη πλευρά τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την αγάπη τους για τα ταξίδια και την περιπέτεια. Κυβερνούμενοι από τον Δία, τον πλανήτη που είναι προσανατολισμένος στην επέκταση και την κίνηση, οι Τοξότες είναι περιπλανώμενοι, πάντα περίεργοι και θέλουν να μάθουν νέα πράγματα. Οι Τοξότες δεν αρκούνται στα συνηθισμένα λαχταρούν για το εξαιρετικό. Είτε ταξιδεύουν με σακίδια σε απομακρυσμένα μέρη είτε βυθίζονται στη ζωντανή ζωή μιας πολύβουης πόλης, βρίσκουν χαρά στο ταξίδι. Πιστεύουν ότι τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουν το μυαλό τους και να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου):

Οι Δίδυμοι είναι social butterflies με μια ενέργεια και περιέργεια που τους τραβάει στη συγκίνηση του ταξιδιού. Κυβερνούνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, είναι εκ φύσεως περίεργοι και λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Οι Δίδυμοι λαχταρούν την ποικιλία και τα ταξίδια τους παρέχουν μια τέλεια ευκαιρία να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για διαφορετικές εμπειρίες. Αυτά τα άτομα απολαμβάνουν να εξερευνούν διαφορετικούς πολιτισμούς, να δοκιμάζουν εξωτικά φαγητά και να συμμετέχουν σε αυθόρμητες περιπέτειες. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου):

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ανεξάρτητη και αντισυμβατική φύση τους και είναι μεγάλοι θαυμαστές των ταξιδιών, ειδικά αν είναι κάτι λίγο διαφορετικό. Κυβερνούνται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της καινοτομίας, έλκονται από μέρη που αντικατοπτρίζουν την προοδευτική τους νοοτροπία. Οι Υδροχόοι εκτιμούν την ελευθερία που τους προσφέρουν τα ταξίδια, επιτρέποντάς τους να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και να αγκαλιάσουν το απροσδόκητο. 

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου):

Οι Κριοί γεννιούνται ηγέτες και τυχοδιώκτες, που κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης. Έχουν μια έμφυτη επιθυμία να κατακτούν τις προκλήσεις και να αναζητούν συναρπαστικές εμπειρίες. Οι Κριοί δεν φοβούνται να βγουν από τις ζώνες άνεσής τους, καθιστώντας τους ενθουσιώδεις ταξιδιώτες που απολαμβάνουν να ξεπερνούν τα όριά τους. Είτε πρόκειται για πεζοπορία σε δύσκολα μέρη, για extreme sports ή για οδικές εκδρομές της τελευταίας στιγμής, οι Κριοί παίρνουν ένα πραγματικό λάκτισμα από τον ενθουσιασμό που φέρνουν τα ταξίδια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 135 / position2: 337
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb