ENTERTAINMENT

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με απείλησε ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα »

«Με απείλησε ότι θα απαντήσει με τρόπο που δεν θα μου αρέσει»

Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2024
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με απείλησε ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα »

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Super Κική δίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το ειρωνικό σχόλιο της YouTuber για το βίντεο με το gender reveal του μωρού που περιμένει ο ίδιος με την Ιλάειρα Ζήση, μίλησε στο Breakfast@Star και αποκάλυψε το προσωπικό μήνυμα που του έστειλε εκείνη και στο οποίο τον απειλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ…», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου, γιατί άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού. Εγώ πλέον δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια, η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής το πρωί της Δευτέρας (26/2).

«Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Breakfast@Star.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 317 / position2: 793
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb