Με μαύρα η Αντζελα Δημητρίου, τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Η εγκάρδια στιχομυθία με την Καίτη Γαρμπή: «Ήμασταν οικογένεια»

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2024
Με μαύρα η Αντζελα Δημητρίου, τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Παρά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε μέσα στην εβδομάδα, καθώς αποχαιρέτησε την αγαπημένη της μητέρα, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή του J2US.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, και λιγομίλητη στα σχόλια των κριτών και του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη, που την υποδέχτηκε με θέρμη. «Μία μεγάλη αγκαλιά στην Άντζελα που είχε μία δύσκολη εβδομάδα, συλλυπητήρια», είπε αρχικά ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει: «Στάθηκε στα πόδια της, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε “Θα πάω γιατί είμαι επαγγελματίας”. Οι καλλιτέχνες έχετε την υποχρέωση να διασκεδάζετε τον κόσμο, άσχετα τι συμβαίνει μέσα σας».

«Η Άντζελα είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η απώλεια. Σε θαυμάζω που βρίσκεσαι εδώ», είπε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου, με την Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει: «Επειδή τα τραγούδια πολλές φορές γίνονται αυτοαναφορικά, βρίσκεις αντιστοιχίες και σε παίρνει το συναίσθημα, απορούσα πως δεν ανέβηκε ο κόμπος, να μην μπορεί να βγει η φωνή. Μπράβο σου Άντζελα».

«Μόνο όσοι έχουν περάσει το ίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι περνάνε όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο και πάμε σε παράσταση. Έχω δει σπαρακτικά πράγματα στη σκηνή. Όταν "έφυγε" ο πατέρας της Καβογιάννη, είχε μία ατάκα σε κωμωδία, "Πέθανε ο μπαμπάς", για να καταλάβεις τι σύγκρουση υπάρχει. Σε συγχαίρω και σε συλλυπούμαι συγχρόνως», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να πω σ' εσένα και σε όλους σας ότι ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Έχασα τον αδερφό μου, ξέρει η Καίτη, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι εκεί που την έχω στείλει είναι καλά πολύ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα, και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα με μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη», είπε η Άντζελα Δημητρίου με τη σειρά της για να καταλήξει: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, δεν θα φύγω, θα συνεχίσω στο J2US»

Η εγκάρδια στιχομυθία της Άντζελας Δημητρίου με την Καίτη Γαρμπή στο J2US

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και ο διάλογός της με την Καίτη Γαρμπή, με την οποία υπήρξαν οικογένεια, εφόσον ο αδερφός της Άντζελας ήταν παντρεμένος μαζί της. «Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί το έχω περάσει κι εγώ, και με χτυπάνε μες στην καρδιά», της είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε επίσης από καρδιάς: «Το ξέρω, άλλωστε εγώ κι εσύ ήμαστε μία οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν... Μέσα σου έχεις τη μάνα σου, θα την έχεις για πάντα, είσαι κι εσύ μάνα και καταλαβαίνεις πολύ καλά, δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο Καίτη μου».

Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ και βρήκες το κουράγιο

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 463 / position2: 1258
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb