ΜΑΛΛΙΑ

Σώσε τα μαλλιά σου από το λάθος σαμπουάν: Ποια συστατικά δεν πρέπει να περιέχει

Και τι να αναζητήσετε οπωσδήποτε
Από το NEWSROOM
Σώσε τα μαλλιά σου από το λάθος σαμπουάν: Ποια συστατικά δεν πρέπει να περιέχει
Φωτογραφία από Karolina Grabowska

Εάν αντιμετωπίζετε απώλεια μαλλιών τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα να ερευνήσετε τα συστατικά του σαμπουάν σας. Δεν είναι ασυνήθιστο σε διάφορες φάσεις της ζωής μας να έχουμε μαλλιά άτονα και θαμπά και καμιά φορά τόσο ο τρόπος ζωής όσο και η διατροφή να οδηγούν απώλεια μαλλιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι χημικές ουσίες και τα συστατικά που βρίσκονται στα καθημερινά προϊόντα περιποίησης μαλλιών σας θα μπορούσαν επίσης να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Δύο κρυμμένα συστατικά σαμπουάν που μπορούν να επιδεινώσουν την τριχόπτωση 

Θειικά άλατα - Sulfates

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρίσκονται σε πολλά σαμπουάν της μαζικής αγοράς. Αυτές οι χημικές ουσίες είναι ισχυρά... απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται για να απομακρύνουν τη λιπαρότητα και τη βρωμιά από τα μαλλιά και να παρέχουν πιο πλούσιο αφρό. Δίνουν αυτόν τον αναζωογονητικό, πλούσιο αφρό στο ντους, αλλά αυτό που θα μπορούσατε να χάσετε σε αυτήν την περίπτωση υπερτερεί της προσωρινής ικανοποίησης που θα μπορούσατε να κερδίσετε όταν ξεβγάλετε.

Δυστυχώς, τα θειικά άλατα αφαιρούν το φυσικό προστατευτικό στρώμα του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, προκαλώντας ξηρότητα και ερεθισμό.

Χλωριούχο νάτριο - Sodium Chloride 

Το χλωριούχο νάτριο είναι ένα άλλο κοινό συστατικό των σαμπουάν μαζικής αγοράς. Συνήθως χρησιμοποιείται για να πυκνώσει τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ, μπορεί να στεγνώσει το τριχωτό της κεφαλής, προκαλώντας ερυθρότητα και κνησμό και να βλάψει τους θύλακες των τριχών και να προκαλέσει περισσότερη τριχόπτωση.

Τι να ψάχνεις στα συστατικά... Τη Βιοτίνη!

Η βιοτίνη (γνωστή και ως βιταμίνη Β₇) είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται συχνά σε τρόφιμα όπως τα αυγά, το μπρόκολο, οι μπανάνες και το γάλα. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης ένα σαμπουάν με βιοτίνη ως κύριο συστατικό, μπορείτε πραγματικά να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της βιταμίνης με περισσότερους από έναν τρόπους - βοηθά στην ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών, την ανακούφιση από την ταλαιπωρία που σχετίζεται με τη φαγούρα στα μαλλιά και τον μετριασμό άλλων παθήσεων μαλλιών που συνήθως παρουσιάζονται κατά τη χειμερινή περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 185 / position2: 357
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb