ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Ταξίδι για δουλειά, συκοφαντίες και αναπάντεχοι έρωτες

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Ταξίδι για δουλειά, συκοφαντίες και αναπάντεχοι έρωτες
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να κάνετε check in με τον εαυτό σας. Ως βασικό ζώδιο, ο Κριός δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή, αλλά είστε ένας μαχητής που δεν παραδίδεται. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να διακρίνετε άνετα τι είναι και τι δεν είναι ευθύνη σας. Αναγνωρίστε τη διαφορά μεταξύ άγχους και διαίσθησης.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να ανησυχείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε τη μαγεία που σας περιβάλλει. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ότι το σύμπαν είναι πραγματικά με το μέρος σας. Εάν σκέφτεστε να επιστρέψετε στα βιβλία σας ή/και να επενδύσετε σε ένα μάθημα, θεωρήστε αυτό ως πράσινη σημαία σας για να κάνετε ακριβώς αυτό.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κινηθεί διαφορετικά, να αυλακωθεί διαφορετικά, ακόμα κι αν το άγνωστο αισθάνεται τρομακτικό στην αρχή. Σε μια πιο ελαφριά νότα, η ευκαιρία να ταξιδέψετε ή/και να εξερευνήσετε το ανεξερεύνητο μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να πείτε «ναι» περισσότερο από ό,τι «όχι». Μη φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να αποδεχτείτε την πρόσκληση που σας έρχεται αυτή τη στιγμή. Περιτριγυρίζεστε από το είδος των ανθρώπων που σας υπενθυμίζουν ότι το σπίτι είναι ένα συναίσθημα, όχι απλώς ένα μέρος.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, όταν πρόκειται για θέματα χρημάτων, είναι καλή ιδέα να ασκείτε διακριτικότητα. Καθοδηγείστε στο να κάνετε απολογισμό των οικονομικών σας και να δημιουργήσετε ένα αποθεματικό για το μέλλον.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε ό,τι πρέπει να καταρρεύσει να καταρρεύσει, καθώς επαναφέρετε την εμπιστοσύνη σας στον εαυτό σας. Θυμηθείτε, είναι εντάξει να μην έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο. Είναι εντάξει να κάνετε ένα διάλειμμα προς το παρόν. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θυμηθείτε αυτά τα σοφά λόγια της συγγραφέα Elizabeth Gilbert, «Επιλέγω την ευτυχία από τον πόνο, ξέρω ότι είμαι. Δημιουργώ χώρο για το άγνωστο μέλλον για να γεμίσω τη ζωή μου με εκπλήξεις που δεν έχουν ακόμη έρθει».

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, προχωράτε στη ζωή με ευκολία και χαρά. Συγχωρείτε το παρελθόν και εγκαταλείπετε τις ιστορίες απόρριψης και εγκατάλειψης. Αν κάτι ξέρετε σίγουρα, είναι ότι τα καλύτερα έρχονται! Ενδεικτικά, αν έρθει η ευκαιρία να εξερευνήσετε το ανεξερεύνητο, απλά πείτε «ναι» και ανακαλύψτε τα όλα καθώς προχωράτε!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε το μυαλό και ταξιδέψτε πίσω στην καρδιά σας. Εκφράστε αυτό που πραγματικά νιώθετε, χωρίς να φιλτράρετε τις σκέψεις σας. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε αν οι άλλοι έχουν επενδύσει στο μέλλον αυτής της σχέσης όπως εσείς.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχοντας επίγνωση πως στη δουλειά τα πράγματα είναι περίεργα,  καλύτερα να αποφύγετε μια οποιαδήποτε σύγκρουση! Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε το εγώ σας να δεχθεί ένα χτύπημα παρά να προβείτε σε λόγια ή ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, το μέλλον είναι στα χέρια σας. Οι ενέργειες που κάνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να φτάσετε στον επιθυμητό προορισμό. Αντί να ταράζεστε και να ανησυχείτε για αυτό που δεν σας πηγαίνει, εστιάστε στο να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, εάν βρίσκεστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου αισθάνεστε ότι πρέπει να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους, δημιουργήστε ένα μάθημα και προωθήστε το με τρόπο που να έχετε απήχηση.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, εξασκηθείτε στην ενεργητική ακρόαση και κρατήστε ανοιχτό μυαλό, ακόμα κι αν έχετε διαφορετικές προοπτικές. Τότε, θα μπορείτε να επιλύετε ζητήματα ως μονάδα και όχι ως ξεχωριστά άτομα. Σε τελική ανάλυση, χρειάζονται δύο για να πάει καλά ένα πράγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
21 / position1: 26 / position2: 859
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb