ENTERTAINMENT

Σιλβέστερ Σταλόνε: Υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις

Mετά το κάταγμα στον αυχένα του στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Σιλβέστερ Σταλόνε: Υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις, μετά το κάταγμα στον αυχένα στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» - «Δεν συνήλθα ποτέ από τους Αναλώσιμους 1» πρόσθεσε ο ηθοποιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε για τον τραυματισμό του στο ριάλιτι «The Family Stallone».

Όπως αποκάλυψε, το κάταγμα στον αυχένα του ήταν τόσο σοβαρό, που υποβλήθηκε σε συνολικά επτά συνεχόμενες επεμβάσεις. Το ατύχημα συνέβη, όταν γυρνούσε μια σκηνή μάχης με τον παλαιστή και ηθοποιό, Στιβ Όστιν.

«Έκανα ηλίθια πράγματα, σκηνοθετούσα το "Αναλώσιμοι" και σαν ηλίθιος έκανα δέκα take, έκανα take οτιδήποτε και θυμάμαι ένα χτύπημα. Μπορούσα να το αισθανθώ σε όλο μου το σώμα», είπε χαρακτηριστικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Στιβ το ήξερε. Δεν συνήλθα ποτέ από τους Αναλώσιμους 1. Μετά την ταινία αυτή, δεν ήμουν ποτέ σωματικά ο ίδιος. Έχω προειδοποιήσει τον κόσμο, μην κάνετε ποτέ μόνοι σας ακροβατικά».

Η σύζυγός του μίλησε κι εκείνη για το ατύχημα του ηθοποιού. «Προσπαθεί να καλύψει τον πόνο, προσποιούμενος ότι δεν συνέβη. Δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος ότι έχει κάνει τόσες πολλές εγχειρίσεις στην πλάτη του», εξήγησε.

Τόνισε επίσης: «Είναι πολύ τρομακτικό για την οικογένειά μας κάθε φορά που ο Σιλβέστερ έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Κανείς δεν ξέρει».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 91 / position2: 509
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb