ENTERTAINMENT

Η κορυφαία έχθρα της showbiz του 2000 που ίσως κρατάει ακόμα

Η κόντρα που απασχολεί το Tiktok και οι θεωρίες

Η κορυφαία έχθρα της showbiz του 2000 που ίσως κρατάει ακόμα
Nextweb Studio

Τα 00's ήταν μια άγρια ​​εποχή για την ποπ κουλτούρα και ένα από τα μεγαλύτερα beef της εποχής, περιλάμβαναν τον Eminem, την Britney Spears και την Christina Aguilera.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
@xtinababyjanefan #xtina #christinaaguilera #crush #eminem ♬ original sound - XTina fan

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Eminem ξεκίνησε να για πολλούς καλλιτέχνες στα τραγούδια του, όπως η Mariah Carey, ο Will Smith, η Christina Aguilera και το κορίτσι μας, η Britney Spears. Στο τραγούδι του Marshall Mathers, ο Eminem έκανε ραπ: “Instincts to kill NSYNC, don’t get me started. These fuckin’ brats can’t sing and Britney’s garbage. Δε σταμάτησε εκεί. Τα επόμενα χρόνια, όταν η κόρη του Haillie αποκάλυψε στον ράπερ ότι ήταν θαυμάστρια της Britney, είπε ότι η τραγουδίστρια του Gimme More δεν ήταν κατάλληλη για τους νεαρούς θαυμαστές της μετά από μια εμφάνιση στα VMA όπου βρισκόταν, σύμφωνα με τα λόγια του με ντύσιμο... trashy.

Από την άλλη μεριά, στο TikTok, οι δημιουργοί αποκάλυψαν πλάνα με την Christina Aguilera και τον Eminem να παραδέχονται ότι είχαν κολλήσει ο ένας με τον άλλο με τον Eminem να αστειεύεται ακόμη ότι θα την πάει στο σπίτι. Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν κράτησε. Σε ένα ντοκιμαντέρ του MTV το 2000, η ​​ Christina κουβέντιαζε με τις φίλες της για τα αγαπημένα της μουσικά βίντεο και είπε ότι το επιτυχημένο σινγκλ του Eminem, My Name Is ήταν ένα από τα αγαπημένα της. 

Συνέχισε λέγοντας ότι ο ράπερ είχε ένα χαριτωμένο πρόσωπο και απέρριψε τις φήμες για ραντεβού τους πριν προσθέσει ότι είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά, αλλά εκείνη νόμιζε ότι ήταν ένας «cool τύπος». Έπειτα, είπε ότι είχε ακούσει ότι ήταν παντρεμένος με «το κορίτσι για το οποίο μιλάει για τη δολοφονία στο δίσκο του» με το οποίο ο Eminem διαφώνησε.

@musicmediaco Eminem DISSES Christina Aguilera 😳 @eminem @Christina Aguilera #eminem #christinaaguilera #mynameis #rap #hiphop #edit #slimshady ♬ original sound - robyn 🤭

Ο Eminem εξακολουθούσε να ραπάρει γι 'αυτήν μέχρι και το 2018, αλλά η Christina είναι μπερδεμένη ως προς το γιατί εξακολουθεί να την αναφέρει στα τραγούδια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1653 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb