CELEBS

Αντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια ‑ Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες για την Αντζελα Δημητρίου

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Αντζελα Δημητρίου: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια ‑ Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, Στούνυτιο 4 είχε πει για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

«Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη μάνα! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ - πολύ» είχε αναφέρει σε μια φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας την αδυναμία που της έχει.

Σε συνέντευξή της στο «Σπίτι με το Mega» είχε πει: «Όταν ήμουν 11 χρονών σταμάτησα το σχολείο γιατί έπρεπε να δουλέψω και να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Ο ένας είναι εν ζωή και ο άλλος δεν είναι. Αισθανόμουν ότι ήμουν ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο γιατί είχα μια μάνα δυνατή. Δε μετανιώνω που δε σπούδασα γιατί έχω σπουδάσει τα γράμματα της ζωής, του δρόμου. Είμαι ένα παιδί από λαϊκά στρώματα και ότι έκανα το έκανα με πολύ κόπο και κούραση».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 478 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb