CELEBS

Ναταλία Λιονάκη: Έτσι είναι σήμερα ως μοναχή Φεβρωνία

Οι νέες πληροφορίες για τη ζωή της σήμερα

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Ναταλία Λιονάκη: Έτσι είναι σήμερα ως μοναχή Φεβρωνία

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη άφησε για πάντα την υποκριτική πριν πολλά χρόνια και χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία, αφιερώνοντας τη ζωή της στον Χριστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό η Φαίη Φώτου, η Ναταλία Λιονάκη ή μοναχή Φεβρωνία βρίσκεται στην περιοχή Κισούμου της Κένυας, όπως σημείωσε ο επίσκοπος Μάρκος.

«Έχει χρόνια που βρίσκεται μαζί με άλλες μοναχές εκεί η μοναχή Φεβρωνία, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί μας βοηθούν στο έργο μας, φτιάχνουν το μοναστήρι. Δεν μπορεί να φύγει από εκεί, είναι εκεί για αρκετό καιρό» ανέφερε ο επίσκοπος Μάρκος στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη μοναχή Φεβρωνία στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσκοίνια. «Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό» είπε, επίσης.

«Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες γιατί ζουν τον Χριστό. Δε θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική» κατέληξε ο επίσκοπος Μάρκος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 174 / position2: 864
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb