ENTERTAINMENT

Οι celebrities που είχαν «φυσιολογικές» δουλειές πριν γίνουν γνωστοί

Η Margot Robbie λέει ότι ήταν «πολύ καλή» στο να φτιάχνει σάντουιτς για πελάτες

Οι celebrities που είχαν «φυσιολογικές» δουλειές πριν γίνουν γνωστοί
Nextweb Studio

Ορισμένοι διάσημοι χρειάστηκε να δουλέψουν πολύ ώστε να φτάσουν μια μέρα να βγάζουν εκατομμύρια από μια και μόνο δουλειά τους. Εδώ είναι μερικοί που δεν έγιναν κατευθείαν γνωστοί, δούλευαν σε απλές δουλειές τα πρώτα χρόνια ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η Sydney Sweeney εργάστηκε για λίγο ως ξεναγός στα Universal Studios. Προηγουμένως εξήγησε ότι εργάστηκε πολύ για να βοηθήσει την οικογένειά της να αντέξει οικονομικά τη ζωή στο Λος Άντζελες. «Είδα τους γονείς μου να χάνουν πολλά. Κάναμε αίτηση πτώχευσης και έχασαν το σπίτι τους πίσω στη λίμνη. Δεν μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά τη ζωή στο Λος Άντζελες», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Η Margot Robbie εργαζόταν σε ένα Subway και είπε ότι ήταν «πολύ καλή» στο να φτιάχνει σάντουιτς για τους πελάτες. «Πιστεύω ότι ήμουν πολύ καλή σε αυτό, γιατί, ξέρεις, άπλωνα τα πάντα ομοιόμορφα στις άκρες - τη σωστή ποσότητα, από όλα», εξήγησε. Ωστόσο, δεν πηγαίνει πολύ στο Subway τώρα που δεν εργάζεται πια εκεί. «Με σκοτώνει», είπε. «Στην πραγματικότητα δεν πηγαίνω τόσο συχνά πια, γιατί τους βλέπω να τα κάνουν άσχημα — και αναστατώνομαι».

View this post on Instagram

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy)

Η Melissa McCarthy εργάστηκε ως barista των Starbucks στη Σάντα Μόνικα. "Όταν μετακόμισα για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες δεν είχα αυτοκίνητο, οπότε είχα δουλειές στις οποίες μπορούσα να πάω περπατώντας. Έτσι δούλευα στα Starbucks", εξήγησε. Πρόσθεσε ότι ήταν εντελώς εντυπωσιασμένη όταν ο Chris Farley ήρθε να παραγγείλει καφέ μια μέρα. «Κάποια στιγμή, συγκλονίστηκα τόσο πολύ επειδή ήταν εκεί, που άρχισα να κλαίω», είπε. «Απλώς στεκόμουν εκεί, του έφτιαχνα τον καφέ του, και ξέρω ότι έλεγα «Σταμάτα να τον κοιτάζεις!» Ήμουν τόσο καρφωμένη πάνω του».

View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Η Eva Longoria εργάστηκε στα Wendy's για έξι χρόνια πριν γίνει διάσημη. «Αυτό που μάθαμε στο Wendy's ήταν ότι η μαγιονέζα πηγαίνει πρώτα στο ψωμί, για να σφραγίσει το ψωμί, έτσι ώστε να παραμένει ωραίο», εξήγησε. "Τότε βάζεις την κέτσαπ. Και μετά, η μουστάρδα πηγαίνει στο κρέας, γιατί βγάζει τη γεύση του κρέατος."

View this post on Instagram

A post shared by Woopie Golberg (@woopiegoldberg.1)

Η Whoopi Goldberg ήταν αισθητικός σε νεκροτομείο, δηλαδή «έκανε μαλλιά και μακιγιάζ σε νεκρούς». Στο παρελθόν πήγε σε σχολή ομορφιάς και είναι αδειούχος αισθητικός. «Είναι μια σκληρή δουλειά», εξήγησε. "Πρέπει να είσαι ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπου. Και πρέπει να αγαπάς τους ανθρώπους για να τους κάνεις άξιους μιας μεγάλης αποστολής."

View this post on Instagram

A post shared by gitabass (@gitabass)

Η Rachel McAdams εργάστηκε σε ένα McDonalds για «τρία ολόκληρα χρόνια». Και τα δύο αδέρφια της δούλευαν εκεί μαζί της, επίσης - η αδερφή της ήταν ακόμη και η μάνατζέρ της. «Ήταν ένα υπέροχο μέρος για να δουλέψεις», είπε. "Δεν ήμουν σπουδαία υπάλληλος. Έσπασα τη μηχανή χυμού πορτοκαλιού μια μέρα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb