SKIN CARE

Σε τι διαφέρουν οι κρέμες ανάπλασης από τις τυπικές ενυδατικές κρέμες

Λειτουργούν πράγματι οι κρέμες ανάπλασης;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σε τι διαφέρουν οι κρέμες ανάπλασης από τις τυπικές ενυδατικές κρέμες
Φωτογραφία από Engin Akyurt

Το δέρμα περιλαμβάνει πολλά στρώματα που συνεργάζονται για να υπερασπιστούν το σώμα σας από το εξωτερικό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν το δέρμα σας αφυδατωθεί, αυτό σας αφήνει ευάλωτους σε πολλές τοξίνες και σοβαρή απώλεια νερού. Ωστόσο, αν αναρωτιέστε αν οι κρέμες φραγμού και ανάπλασης είναι απλώς μια άλλη έντονη τάση περιποίησης της επιδερμίδας, να είστε σίγουροι ότι δεν είστε μόνοι στον σκεπτικισμό σας.

Σε τι διαφέρουν οι κρέμες ανάπλασης από τις τυπικές ενυδατικές κρέμες 

Οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες προσώπου που μπορείτε να βρείτε στα ράφια περιέχουν συστατικά που υποστηρίζουν την επιδερμίδα. Ωστόσο, σήμερα ορισμένες ενυδατικές κρέμες μπορεί να έχουν πρόσθετα συστατικά τα οποία μπορεί να προσφέρουν καταπραϋντικές, επουλωτικές και υποστηρικτικές ιδιότητες του δερματικού φραγμού. Ανεξάρτητα από το αν έχετε αποδυναμώσει τον φραγμό του δέρματός σας από αλλεργίες ή την υπερβολική χρήση ενεργών περιποίησης της επιδερμίδας, η χρήση κρέμας ανάπλασης μπορεί να βοηθήσει να περιποιηθείτε το εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα σας και πάλι στην υγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τον πλούτο των θεραπευτικών συστατικών στις κρέμες ανάπλασης, μας υπενθυμίζει ότι οποιαδήποτε κρέμα τεχνικά θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του δέρματος.

Επομένως, εξετάστε τη λίστα συστατικών στην καθημερινή σας ενυδατική κρέμα  καθώς μπορεί να είναι αρκετά θρεπτικη από μόνη της. Εν τω μεταξύ, εάν η ρίζα του προβλήματος έγκειται στην υπερβολική απολέπιση του δέρματος ή στην παραμέληση της θεραπείας δερματικών παθήσεων, το πρώτο επίκεντρο μπορεί να είναι η διόρθωση αυτών των συνηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 282 / position2: 958
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb