ENTERTAINMENT

Έγκυος αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του Mega Famagusta

Ο ρόλος της θα προσαρμοστεί στη φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δημοσίευση ΦΕΒ 18, 2024
Έγκυος αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του Mega Famagusta

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 18/2 μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου σχετικά με τη ζωή μιας εκ των ηθοποιών, που απαρτίζουν το επιτυχημένο καστ της νέας σειρά του Mega, Famagusta!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, μια από τις ηρωίδες του σίριαλ που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έγκυος και μάλιστα για πρώτη φορά. Εκείνη λοιπόν και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως επειδή τα γυρίσματα του σίριαλ είναι σε εξέλιξη και η κοιλίτσα της ηθοποιού έχει αρχίσει να φαίνεται η απόφαση της παραγωγής ήταν να προσαρμοστεί ο εν λόγω ρόλος στην εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Ηθοποιός από το Famagusta περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Τα πολύ ευχάριστα νέα αφορούν λοιπόν στη Βασιλική Τρουφάκου! Έγκυος είναι η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον σύντροφό της να είναι εκτός χώρου.

Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Με φλερτάρουν, όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν, αλλά μπορώ να πω, ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι. Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ, τα έχω στο μυαλό μου! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω, ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 224 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb