ENTERTAINMENT

Η Victoria Beckham έχει μια ξεκαρδιστική αντίδραση στο αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά

«Δεν έχει συμβεί ακόμα!»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Victoria Beckham έχει μια ξεκαρδιστική αντίδραση στο αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά
collage

Η Victoria Beckham μπορεί να είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα, αλλά δεν είναι έτοιμη να προσθέσει τη "γιαγιά" στο βιογραφικό της. Μεταξύ άλλων η γυναίκα είναι μόλις 49 ετών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σταρ πανικοβλήθηκε όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στη «Vogue» που έκανε το ντεμπούτο της την Παρασκευή.

"Θεέ μου, τι!», απάντησε εκείνη, εμφανώς αναστατωμένη. «Δεν νομίζω ότι συμβαίνει ακόμα, εκτός κι αν ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω....δεν συμβαίνει ακόμα». Ο μεγαλύτερος γιος της 49χρονης πρώην ποπ σταρ, σχεδιάστριας και σύζυγος του David Beckham, Brooklyn, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Nicola Peltz από τον Απρίλιο του 2022.

Η κόντρα μεταξύ νύφης και πεθεράς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τίποτα δεν συναρπάζει τον κόσμο περισσότερο από μια κόντρα μεταξύ μητέρας και νύφης (εξάλλου, η ταινία Monster In Law της JLo ήταν μεγάλη επιτυχία για κάποιο λόγο).

Έτσι, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για μια υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ της Victoria Beckham και της Nicola Peltz Beckham - οι άνθρωποι ήθελαν φυσικά να μάθουν περισσότερα.

Αλλά γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είχαν τσακωθεί; Λοιπόν, λόγω κάποιας ύποπτης δραστηριότητας στο Instagram (ή στην έλλειψη αυτής). Οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει μια σημαντική έλλειψη likes που μοιράζονταν η Victoria και η Nicola, μετά τον γάμο του Brooklyn τον Απρίλιο του 2022.

Τον Αύγουστο, η Page Six ανέφερε ότι η Nicola φέρεται ότι δεν ήθελε η πεθερά της να συμμετέχει στον προγραμματισμό του γάμου, με μια πηγή να εξηγεί ότι η Nicola «δεν ρωτούσε τη γνώμη της Victoria για τίποτα». Η πηγή πρόσθεσε ότι «η επικοινωνία ήταν ελάχιστη». Περαιτέρω λάδι στη φωτιά έβαλαν αναφορές ότι ούτε η Victoria ούτε και o David προσκλήθηκαν να καθίσουν στο κεντρικό τραπέζι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η οποία αντ' αυτού γέμιζε από τον μεγιστάνα πατέρα της Nicola, τη μητέρα του μοντέλου και τα αδέρφια της...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 211 / position2: 602
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb