ENTERTAINMENT

Θάνος Κιούσης: Παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό ντυμένος... μαχαραγιάς

Μία απίστευτη ιδέα είχε ο Θάνος Κιούσης, γνωστός και ως «Τόνι Σφήνος», προκειμένου να προσφέρει χαρά και χαμόγελα στον γιο του και τους συμμαθητές του

Δημοσίευση ΦΕΒ 16, 2024
Θάνος Κιούσης: Παρέλαβε τον γιο του από το σχολικό ντυμένος... μαχαραγιάς

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που δημοσίευσε προ ημερών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής αποφάσισε να παραλάβει τον γιο του από το σχολικό ντυμένος... μαχαραγιάς, μοιράζοντας, παράλληλα, γλειφιτζούρια στα παιδάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν χρειάζεται να βρεις σκηνή, φώτα, θέατρο, ηθοποιούς, να κάνεις πρόβες και να βρεις ένα έργο. Η ζωή μας κάθε μέρα είναι μια παράσταση. Απόλαυσε το», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θάνος Κιούσης, δημοσιεύοντας το απολαυστικό βίντεο όπου παραλαμβάνει τον γιο του, στο οποίο καταγράφονται και τα επιφωνήματα χαράς των παιδιών από το σχολικό μόλις τον αντικρύζουν με τη μεταμφίεσή του.

Θάνος Κιούσης: Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά από το σχολικό ντυμένος καουμπόης και βάτραχος

Ο ίδιος είχε μιλήσει προ ολίγων μηνών για τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», αποκαλύπτοντας ότι μεταμφιέζεται συχνά για χάρη των παιδιών του, και είναι, μάλιστα, κάτι, που απολαμβάνει πολύ να κάνει.

«Έχω δύο γιους, 5 και 4 ετών. Έχουμε αρχίσει πλέον και επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά. Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά από το σχολικό ντυμένος καουμπόης. Την άλλη φορά είχα ντυθεί βάτραχος, με μια κιθάρα μια άλλη φορά. Το χαίρονται, και χαίρονται όλα τα παιδάκια του σχολικού και μου αρέσει γιατί ακόμα είμαστε στην ηλικία που δεν ντρέπονται. Επειδή θα προκύψει αυτό, εύχομαι να το χορτάσω τώρα!», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θάνος Κιούσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Kiousis (@mrthanoskiousis)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 396 / position2: 785
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb