ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Υποψίες, λόγια και πονηρά μυστικά

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Υποψίες, λόγια και πονηρά μυστικά
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μοιραστείτε τις μεγάλες σας ιδέες με τους φίλους σας, επιτρέψτε στην κοινότητά σας να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τον σκοπό σας.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μεγάλα οράματα έρχονται στο δρόμο σας, ειδικά στην καριέρα σας. Ένα μέρος σας μπορεί να αισθάνεται άβολα, απλώς να θυμάστε ότι η αλλαγή είναι ένα σημαντικό βήμα που οδηγεί στην πρόοδο.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, τίποτα δε σε ενθουσιάζει περισσότερο από την προοδευτική σκέψη για τον κόσμο τώρα. Είστε έτοιμοι να αμφισβητήσετε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα εκπαιδευτικά συστήματα και πολλά άλλα. Αγκαλιάστε τον φυσικό ενθουσιασμό και την περιέργειά σας.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αγκαλιάστε την αντισυμβατική προσέγγισή σας για την αλλαγή, τον βαθύ μετασχηματισμό, τους κοινούς πόρους (σκεφτείτε δάνεια, χρέη, φόρους) και ακόμη και τη σεξουαλικότητά σας - ακόμα κι αν φοβάστε ότι δε θα γίνετε αποδεκτοί από την κοινότητά σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό για εσάς τώρα που οι σχέσεις σας φτάνουν στο επόμενο επίπεδο—ίσως αυτό είναι μέσω της κοινής σκέψης εκτός του κουτιού ή μέσω βαθιών μετασχηματισμών μαζί.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε καταπληκτικές και προοδευτικές ιδέες στη δουλειά. Οι συνάδελφοί σας μπορεί να μην μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πατήσετε φρένο μόνο και μόνο για να φιλοξενήσετε άλλους.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μια επιρροή τώρα που σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στα συναισθήματά σας από μια πιο ουδέτερη και αποστασιοποιημένη κατάσταση. Χρησιμοποιήστε το για να κατανοήσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, νιώθετε καινοτόμος στον τρόπο που θέλετε να δημιουργήσετε σε αυτόν τον κόσμο. Δεν έχει σημασία πώς «γίνονταν πάντα», εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε το με τον δικό σας τρόπο.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε τα πράγματα στην κοινότητα με τις πρωτοποριακές ιδέες σας, Τοξότη! Είτε σε έναν γείτονα είτε σε έναν φίλο, παρουσιάστε τις καλύτερες ιδέες σας και δείτε τι θα συμβεί.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε έναν επαναστατικό τρόπο να βλέπετε τον πλούτο και τους υλικούς πόρους. Αιγόκεροι, έχετε φυσικά μια λογική και πρακτική πλευρά, η οποία θα μπορούσε να σας ωφελήσει τώρα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε πολλή άνθηση με προσωπική ανάπτυξη! Οι ιδέες της «εσωτερικής εργασίας» και της «θεραπείας» μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας τώρα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει ο ιερός επαναστάτης που έχετε γεννηθεί.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, ένα βαθύ, επαναστατικό έργο πραγματοποιείται. Ακόμα κι αν δε φαίνεται πολύ εξωτερικά, η θεραπεία και η εσωτερική σας εργασία οδηγούν σε σημαντικές μεταμορφώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 261
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb