SKIN CARE

Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί αν ενισχύσεις το κολλαγόνο σου με αυτές τις τροφές

Φρούτα και τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί αν ενισχύσεις το κολλαγόνο σου με αυτές τις τροφές
Φωτογραφία από Daniel Xavier

Για να επιτύχετε πιο λεία, πιο ελαστική επιδερμίδα και λαμπερή επιδερμίδα σε όποια ηλικία και να είστε, υπάρχουν συγκεκριμένα φρούτα και τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βlueberries

Δεδομένου ότι δεν είναι δυνατό να αποτραπεί εντελώς η δημιουργία ρυτίδων, η διατήρηση της ενυδάτωσης και η κατανάλωση φρούτων πλούσια σε θρεπτικά συστατικά είναι το κλειδί για τη διατήρηση μιας νεανικής λάμψης. Ένα φρούτο που συνδέεται με την υποστήριξη της σύνθεσης κολλαγόνου και που περιέχει υγιή αντιοξειδωτικά είναι τα βατόμουρα.

Τα βατόμουρα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α & C και η τελευταία καταπολεμά τη διάσπαση του κολλαγόνου. .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ασπράδια αυγών

Το κολλαγόνο και άλλα αμινοξέα που είναι καλά για το δέρμα βρίσκονται φυσικά στα ασπράδια των αυγών, λέει ο Chacon, τα οποία σας προσφέρουν επίσης θρεπτική πρωτεΐνη. Το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό για την πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και πιστεύεται ότι αυτή η φυσική παροχή κολλαγόνου από τα ασπράδια αυγών μπορεί να βοηθήσει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του σώματός σας. Το κολλαγόνο από το ασπράδι αυγού «αυξάνει την ελαστικότητα, μειώνει τις ρυτίδες και τα πόδια της χήνας γύρω από τα μάτια και στο πρόσωπο», σημειώνει. 

Αβοκάντο

Τα αβοκάντο είναι εξαιρετικές υπερτροφές για λαμπερό δέρμα σε οποιαδήποτε ηλικία. Έχουν απίστευτα υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και καλά λιπαρά και μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να αστράφτει και να φαίνεται νεότερο. Δεδομένου ότι τα αβοκάντο είναι μια καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών, σας βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο δύσκολο να υπερκαταναλώσετε γιατί έχουν την τάση να σας χορταίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 32 / position2: 485
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb