CELEBS

Μητέρα ταξίδεψε στην business class και άφησε το μωρό της στις οικονομικές θέσεις: Σάλος στο TikTok

«Είμαι φρικτή που τους άφησα και τους δύο στην οικονομική θέση;»

Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2024
Μητέρα ταξίδεψε στην business class και άφησε το μωρό της στις οικονομικές θέσεις: Σάλος στο TikTok

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε μια influencer, η οποία αποφάσισε να αφήσει το παιδί της στις οικονομικές θέσεις, ώστε να απολαύσει την business class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ellis Cochlin, μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, προκάλεσε θύελλα συζητήσεων στο διαδίκτυο, αφού μοιράστηκε την απόφασή της να πετάξει στην πρώτη θέση σε ένα διηπειρωτικό ταξίδι, αφήνοντας το 11 μηνών μωρό της και τον φίλο της να ταξιδέψουν στις οικονομικές θέσεις.

Η αποκάλυψη, που μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει συγκεντρώσει 350.000 προβολές, θέτει το ερώτημα: «Είμαι φρικτή που τους άφησα και τους δύο στην οικονομική θέση;». Το ερώτημα αυτό έχει έκτοτε διχάσει τις απόψεις σε όλο το διαδίκτυο, πυροδοτώντας μια συζήτηση σχετικά με τη γονική μέριμνα.

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy?😭It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound - A

Η Cochlin δικαιολόγησε την απόφασή της εκφράζοντας την επιθυμία της να επιδοθεί στην απαραίτητη ξεκούραση κατά τη διάρκεια της 11ωρης πτήσης από το Παρίσι στο Λος Άντζελες. Τόνισε τη σπανιότητα μιας τέτοιας ευκαιρίας, δεδομένου ότι ήταν μία από τις λίγες περιπτώσεις που δεν ήταν μόνη της με το παιδί της. «Δεν έχω πετάξει ποτέ με κανέναν άλλον, ήμουν μόνο εγώ και η κόρη μου», εξήγησε η Cochlin στο βίντεο. Η προοπτική να έχει βοήθεια με την κόρη της κατά τη διάρκεια της πτήσης της φάνηκε σαν σημαντική ανακούφιση.

Επιπλέον, η Cochlin αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπιζε όταν πετούσε μόνη της με την κόρη της στο παρελθόν, καταφέρνοντας τα πάντα, από το να πακετάρει το καροτσάκι μέχρι να φροντίζει μόνη της την κόρη της. «Η σκέψη ότι θα έκανα ένα ταξίδι χωρίς το παιδί μου ήταν μια ανακούφιση» παραδέχτηκε, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες των μακρινών πτήσεων με μωρό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 273 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb