ΜΑΛΛΙΑ

Τα hair trends που θα λατρέψεις με έμπνευση από το Tik Tok

Κράτα σημειώσεις!
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα hair trends που θα λατρέψεις με έμπνευση από το Tik Tok
Collage

Ενώ παλιότερα χρησιμοποιούσαμε το Pinterest για να αναζητήσουμε ιδέες για το επόμενό μας κούρεμα, το TikTok έχει γίνει ο ιδανικός ψηφιακός βοηθός για να βρίσκουμε απεριόριστο υλικό για έξτρα έμπνευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tο hashtag του TikTok #HairTok που αφορά τις τάσεις στα μαλλιά έχει πάνω από 6,7 δισεκατομμύρια προβολές(!) και φυσικά όλες τις συστάσεις για προϊόντα, μυστικά για ομορφότερα μαλλιά και τις καλύτερες συμβουλές styling, που θα μπορούσες ποτέ να χρειαστείς.

Αφού κάναμε μια γρήγορη έρευνα στα trends του TikTok και αφού συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς καταλήξαμε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα που θα δούμε πολύ μέσα στο 2024.

 

birkin bangs

@glamgirlgabi These 2024 Haircut Trends that will be BLOWING up your feeds in 2024. Follow for Part 2. Don’t forget to SAVE this if it inspired you for your next haircut appointment ❤️ #haircut #haircuts #haircuttrends #haircuttrends2024 #2024haircuttrends #bluntbob #roundcurlycut #birkinbangs #hairstylist #hairstylistofinstagram ♬ Fly Me to the Moon - MOHAMED DH

Καμία σχέση με τις Birkin bags, αυτές οι αφέλειες έχουν πάρει το όνομά τους από την εμβληματική Γαλλίδα ηθοποιό Jane Birkin. Αν δεν είσαι έτοιμη για έντονες αφέλειες, δοκίμασε αυτό το πολύ κομψό κούρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

french-girl haircut

@faick_hair French bob 💇🏻‍♀️ #haircut #bob #trend #mood #hairvideos #viral #tiktok #milano #cut #hairdresser #beautiful #girl ♬ Oh, Pretty Woman - Pomplamoose

Μιας και μιλάμε για τα πιο δημοφιλή κουρέματα, δε γίνεται να μην αναφέρουμε, το french bob cut. Τα τελευταία χρόνια τα καρέ μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που επιλέγουν οι Παριζιάνες ξανά και ξανά. Μήπως ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσεις κι εσύ;

 

90's haircut

@annijor loooove!! #90shaircut #90shairstyle ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

Το κούρεμα που έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τα 90's έχει πολλές στρώσεις γύρω από το πρόσωπο και διακριτικά curtain bangs τα οποία τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Το 90's haircut, χαρίζει έξτρα κίνηση και όγκο, γι' αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν λεπτά μαλλιά.

 

butterfly haircut

@tsutsumihoang Chocolate black tea & layers 🤎 so happy with the end results! @Gevir - Hair Stylists #chocolatehair #butterflycut #layeredhaircut #babyhighlights ♬ Itywtd - Tyler the creator

Το butterfly haircut έχει πιο μακριά curtain bangs από το κούρεμα των 90's. Τα curtain bangs ξεκινάν από το μήκος που είναι το πιγούνι, σε αντίθεση με το 90's haircut που τα curtain bangs είναι στο ύψος των κροτάφων. Ουσιαστικά, ο τρόπος με τον οποίο τα layers πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο είναι σαν να σχηματίζουν τα φτερά μιας πεταλούδας, από όπου έχει πάρει και το όνομα το συγκεκριμένο κούρεμα.

 

wolf cut

@noordabashh

this is ur sign to get a wolfcut

♬ ummmm - 𝐞𝐬𝐡𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬

Όπως και οι μακριές φράντζες, το wolf Cut είναι μια επιστροφή στις τάσεις του παρελθόντος, συγκεκριμένα το shag cut που κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της δεκαετίας του ’70. Ένα wolf Cut έχει ακατάστατα μαλλιά, αρκετά layers, πλαϊνές φράντζες και πολύ πλούσιο όγκο στην κορυφή.

 

mob wife haircut

@hairbysuziangelina Replying to @Nancy Blake Guys! I finally did it ❤️ I filmed a full styling video on this hair, to create this bouncy bob! Who wants to see it?? I am loving creating consultation videos for you guys at the moment. I hope youre loving them too! @Lydia Butler so lovely to see you! #bobhair #oldmoneyhair #fancyhair #bouncyhair #bouncyblow #bobhaircut #bobcut #bouncybobhair #blondebob #rootblonde ♬ original sound - Hairbysuziangelina

Σίγουρα έχεις ακούσει για το νέο trend της mob wife. Τι θα έλεγες λοιπόν να δοκιμάσεις το αντίστοιχο κούρεμα;

Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει ένα πλούσιο φιλάρισμα, που θα χαρίσει κίνηση στα μαλλιά. Το φιλάρισμα θα πρέπει ιδανικά να ξεκινά από το ύψος του πηγουνιού, έτσι ώστε να μη θυμίζει το edgy shag.

Ενώ μπορείς φυσικά να κάνεις χωρίστρα στη μέση, αν θέλεις να κάνεις το κούρεμά σου να δείχνει πραγματικά lux, προτίμησε να κάνεις έντονη χωρίστρα στο πλάι και φράντζα για έξτρα drama.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 259 / position2: 2574
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb