ENTERTAINMENT

Μεγάλοι έρωτες του καλλιτεχνικού κόσμου στον 20ο αιώνα

Μια ματιά στα διάσημα ζευγάρια διάσημων

Μεγάλοι έρωτες του καλλιτεχνικού κόσμου στον 20ο αιώνα
Nextweb Studio

Μερικές κλασικές ιστορίες αγάπης δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο ρομαντικές. Παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές του 20ου αιώνα ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Grace Kelly & Πρίγκιπας Rainier

View this post on Instagram

A post shared by HOLLYWOODLAND PHOTOS 🎥 (@hollywoodlandphotos)

Αυτό το παραμύθι ξεκίνησε σε μια φωτογράφηση τον Απρίλιο του 1955, όπου η Kelly και ο Rainier συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα του Μονακό στις 18 Απριλίου 1956. Ο πρίγκιπας Rainier και η πριγκίπισσα Grace απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. 

Elizabeth Taylor & Richard Burton

View this post on Instagram

A post shared by 𝙢𝙮 𝙙𝙚𝙖𝙧 (@_.frankly._)

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι εκείνη την εποχή, η Taylor και ο Burton δεν μπόρεσαν να μην ερωτευτούν στην Κλεοπάτρα το 1961. Ο γάμος τους έγινε στις 15 Μαρτίου 1964, στο Μόντρεαλ. Αλλά χρειάζονταν κάτι περισσότερο από μια απλή χημεία για να μείνουν μαζί και χώρισαν τον Ιούνιο του '74. Αφού παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά 16 μήνες αργότερα στην Αφρική, χώρισαν ξανά τον Ιούλιο του '76. Η Τέιλορ εξήγησε: «Αγαπώ τον Ρίτσαρντ Μπάρτον με κάθε ίνα της ψυχής μου, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

Humphrey Bogart & Lauren Bacall

View this post on Instagram

A post shared by Humphrey Bogart & Lauren Bacall (@bogartandbacall)

Αυτός ο έρωτας και ο γάμος κράτησαν μέχρι που πέθανε ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ το 1957. Η Λόρεν Μπακόλ ήταν 19 ετών όταν γνώρισε τον συμπρωταγωνιστή της, τον 45χρονο Μπόγκαρτ που πρωταγωνιστούσε μαζί της στην ταινία To Have and Have Not το 1944. Αν και ο Μπόγκαρτ ήταν παντρεμένος, ερεωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας και το διαζύγιό του το 1945.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Joanne Woodward & Paul Newman

View this post on Instagram

A post shared by Paul Newman & Joanne Woodward ⭐✨ (@paul.and.joanne)

Ως ένα από τα μακροβιότερα κλασικά ζευγάρια του Χόλιγουντ, έχουμε την Joanne Woodward και τον Paul Newman, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από 50 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα το 2008. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1952 ενώ εργάζονταν σε μια παραγωγή του Broadway, Picnic.

Judy Garland & Vincente Minnelli

View this post on Instagram

A post shared by The Judy Garland Archive (@judygarlandarchives)

Παρόλο που φαινόταν να είναι συμβατοί στη ζωή και τον έρωτα, η Garland βυθίστηκε σε επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση της Liza και τα αυξανόμενα προβλήματά της με τα ναρκωτικά δεν τους έκαναν τη χάρη. Δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους. Έμειναν μαζί μέχρι το 1951.

Marilyn Monroe & Joe DiMaggio

View this post on Instagram

A post shared by Gladys and Norma (@gladysandnorma)

Ο γάμος τους μπορεί να ήταν σύντομος, αλλά, θεωρητικά, η Marilyn Monroe και ο Joe DiMaggio ήταν τέλειοι ο ένας για τον άλλον. Ακριβώς επειδή χώρισαν μετά από εννέα μήνες δε σημαίνει ότι τελείωσαν. Αντίθετα, ο Joe την ήθελε πίσω και δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα είχαν ένα μέλλον μαζί. Έστελνε ακόμη και τριαντάφυλλα στον τάφο της κάθε εβδομάδα για δεκαετίες, μέχρι την ημέρα που πέθανε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2200 / position2: 6923
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb