ENTERTAINMENT

Viral το tweet του Τζο Μπάιντεν που έκανε χαμό

«Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε»

Viral το tweet του Τζο Μπάιντεν που έκανε χαμό
Τwitter

«Κύριε, περάσατε στο επόμενο επίπεδο τρολ. Σας βραβεύουμε 10/10»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, συνεχίζει δυναμικά την επικοινωνιακή του καμπάνια μέσα από τα social media. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιλέγουν με χιούμορ να προβάλουν τις θέσεις τους ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ. Σημειώνεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος απέκτησε και λογαριασμό στο TikTok, μόλις την περασμένη Κυριακή. Η Ουάσινγκτον επικρίνει τα τελευταία χρόνια έντονα αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τόσο όταν πρόεδρος ήταν ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ όσο και τώρα υπό τον Δημοκρατικό Μπάιντεν. Ωστόσο, ο αμερικανός πρόεδρος άνοιξε τελικά λογαριασμό.

Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε λίγες ώρες μετά τον τελικό του Super Bowl και τη νίκη των πρωταθλητών πια, Kansas City Chiefs, ένα tweet που έγινε γρήγορα viral λόγω του περιεχομένου του.

Με κόκκινα μάτια που λάμπουν και τη λεζάντα να γράφει: «Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε», ο Τζο Μπάιντεν έκανε τους πάντες να χαμογελούν, αποκτώντας θετική δημοσιότητα για το δημόσιο «τσαλάκωμα» της εικόνας του «πλανητάρχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση διακωμωδεί την πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας ότι η ομάδα των Kansas City Chiefs στην οποία αγωνίζεται ο αγαπημένος της Τέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι, θα κέρδιζε το πρωτάθλημα στο ΝFL, σε έναν αγώνα κόντρα στους San Fransisco 49ers, όπου το αποτέλεσμα ήταν εξαρχής προδιαγεγραμμένο. Ο αγώνας που κρίθηκε στην παράταση και έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε η 34χρονη τραγουδίστρια να εκφράσει την υποστήριξή της προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024. Κάτι που δεν έγινε, αλλά αντιθέτως ήταν μια ευκαιρία για να δει η Αμερική των χαπι έντ μιας άκρως προβεβλημένης σχέσης μεταξύ της Σουίφτ και του Κέλσι. 

Οι αντιδράσεις μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για την ανάρτηση που έγινε viral ήταν πολλές με έναν χρήστη του διαδικτύου να γράφει: «Κύριε, περάσατε στο επόμενο επίπεδο τρολ. Σας βραβεύουμε 10/10».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 590 / position2: 1041
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb