ENTERTAINMENT

Τα πιο εξωφρενικά δώρα των celebrities για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν είναι για να πάρετε ιδέες, το μόνο σίγουρο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα πιο εξωφρενικά δώρα των celebrities για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
instagram

Δυο πράγματα μπορούν να κάνουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή. Το να έχεις πολλά λεφτά και να είσαι ερωτευμένος. Μεταξύ μας, αν είσαι ερωτευμένος, αρκεί και κάτι τόσο δα μικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jennifer Lopez and Ben Affleck

Η Lopez και ο Affleck γιόρτασαν το 2023 την πρώτη τους ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι κάνοντας νέα τατουάζ.

Ένα σύνολο φωτογραφιών που κοινοποίησε η Lopez στο Instagram δείχνει την ηθοποιό και τραγουδίστρια να επιδεικνύει το νέο της tattoo, το σχέδιο του απείρου που φαίνεται να έχει γραμμένα τα ονόματα «Jennifer» και «Ben». 

Michael B. Jordan and Lori Harvey

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jordan, το 2023, έκλεισε ένα χώρο με ενυδρείο για να μπορεί το ζευγάρι να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου ιδιωτικά, αλλά προσέλαβε επίσης το σεφ από το πολυτελές ιαπωνικό εστιατόριο Nobu για να ετοιμάσει το δείπνο τους. Το ονειρικό βράδυ συνεχίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, το οποίο ήταν γεμάτο με περισσότερα λουλούδια και κεριά.

Tarek El Moussa and Heather Rae Young

Πριν παντρευτούν τον Οκτώβριο του 2021, ο Tarek El Moussa πήγε την τότε κοπέλα του (νυν σύζυγο) Heather Rae Young σε ένα ταξίδι έκπληξη στο Waikiki της Χαβάης, για να γιορτάσουν το Βαλεντίνο.

Kim Kardashian and Kanye West

Tι κι αν χώρισαν, πίσω το 2021 ο Kanye είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ στα δώρα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παντού τριαντάφυλλα και ο Kenny G να παίζει σαξόφωνο...

Simone Biles and Jonathan Owens

Ο τότε φίλος της Simone Biles, Jonathan Owens, ήταν αψογα προετοιμασμένος στην έκπληξή του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021. Για να γιορτάσουν τις πρώτες τους διακοπές μαζί, ο Owens έστησε αυτά τα γιγάντια φωτεινά γράμματα που έγραφαν τη λέξη «LOVE». Δείτε! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 60 / position2: 710
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb