ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα άστρα λένε πως η πιο ρομαντική μέρα του Φεβρουαρίου δεν είναι η 14η του μηνός: Ποια είναι;

Κάντε skip τη γιορτή!
AstroGirl
Τα άστρα λένε πως η πιο ρομαντική μέρα του Φεβρουαρίου δεν είναι η 14η του μηνός: Ποια είναι;
Φωτογραφία από Polina Tankilevitch

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας αφήνει αδιάφορες, ή να σας δημιουργεί μια τεράστια πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους singles, υπάρχει μια γενική μεγαγχολία επειδή μπορεί να μην έχουν προγραμματίσει κάτι για τη μέρα, ενώ για τα ζευγάρια, υπάρχει η πίεση να οργανώσουν κάτι.

Και αν η αστρολογία έχει κάτι να πει γι 'αυτό, αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να παραληφθεί ... δεδομένου ότι το κοσμικό περιβάλλον δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τα έθιμα των ανθρώπων.

Το 62 τοις εκατό των ερωτηθέντων άγαμων Millennials σε πρόσφατη έρευνα 2000 ατόμων, δεν ενδιαφέρονται πλέον για τη γιορτή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλετε να ευθυγραμμίσετε καλύτερα τη γιορτή της αγάπης σας με τα αστέρια αυτόν τον μήνα; Θα ήταν σοφό να το αναβάλετε για τις 21 Φεβρουαρίου, όταν ο φλογερός, παθιασμένος Άρης και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα σχηματίσουν μια υποστηρικτική σύνοδο στον Υδροχόο.

Ξεκινώντας το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου και καταλήγοντας στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο θα προσθέσει ένα επιπλέον στρώμα πίεσης στα υψηλά διακυβεύματα που μπορούν να συνοδεύσουν τη μέρα. 

Μετά τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα έρχεται μια (πολύ πιο θετική) σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στον Υδροχόο. Αυτή η διέλευση συνδυάζει το πάθος και τη σeξουαλική ενέργεια του Άρη με την αγάπη και την αρμονία της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα αυξημένα συναισθήματα αγάπης και ερωτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 168 / position2: 512
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb