CELEBS

Ξέσπασε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Είναι μηνύσιμο

Το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη την ώρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί

Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2024
Ξέσπασε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Είναι μηνύσιμο

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, και ταυτόχρονα στην θεατρική παράσταση "Closer" που παίζεται στο θέατρο Χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπάνια ξεσπά δημόσια για πράγματα που τον απασχολούν, ωστόσο την Κυριακή 11/2 προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη την ώρα που ήταν σκηνή και ερμήνευε τον ρόλο του.

Ένας θεατής ξεκίνησε να μαγνητοσκοπεί κατά τη διάρκεια της παράστασης, γεγονός που απαγορευόταν. Το έκανε, μάλιστα, τη στιγμή που μία από τους συνεργάτες του, όπως απαιτούσε ο ρόλος της, έκανε στριπτίζ, επομένως εκτέθηκε χωρίς να το επιθυμεί. Ο ηθοποιός, λοιπόν, θέλησε να τονίσει πως είναι αυτό είναι απαράδεκτο και θα μπορούσε να φτάσει στις Αρχές.

Η οργισμένη ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη
«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ», έγραψε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 205 / position2: 1551
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb