CELEBS

Survivor: Ήρθε η ώρα να πάρει τη ρεβάνς ‑ Τζέιμς και Σταυρούλα τα τελευταία δυνατά χαρτιά

Το ριάλιτι επιβίωσης ρίχνει στην αρένα δύο πρόσωπα με στόχο την άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης

Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2024
Survivor: Ήρθε η ώρα να πάρει τη ρεβάνς ‑ Τζέιμς και Σταυρούλα τα τελευταία δυνατά χαρτιά

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και το «Survivor», μετά την πρεμιέρα του Ιανουαρίου, κάνει restart με μεγαλύτερες προσδοκίες για υψηλά ποσοστά. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πέτυχε ένα χρυσό deal με Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλα Χρυσαειδή και, από σήμερα, θα βλέπει στους στίβους μάχης τα δυνατά χαρτιά που ήθελε από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άφιξη των δύο πρώην συμμετεχόντων αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης… και μεγάλης ίντριγκας στοχεύοντας σε πρωτιές στους πίνακες της Nielsen.

Το πρώτο trailer είναι στον αέρα, εδώ και λίγες ώρες, «ανάβοντας» ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον Τζέιμς και τη Σταυρούλα να καταφτάνουν στην καλύβα των μαχητών, με τη Δώρα Νικολή να δηλώνει: «Θέλω να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και την Σταυρούλα».

Προφητικά, βέβαια, είναι τα λόγια του Φάνη που λέει: «Από σήμερα θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό Survivor»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε και τον πρώτο αγώνα Καφετζή και Παππά, ενώ κανείς δεν ξεχνά τις δηλώσεις του τελευταίου που είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει τον Τζέιμς στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις Τζέιμς και Σταυρούλας δείχνουν τις προθέσεις τους
«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα, όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0», έχει πει ο Τζέιμς συμπληρώνοντας: «Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».

«Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για 3η φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προσβάλω κάποιον. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το ναι. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Αν υπάρξει παράβαση, εννοείται πως θα βγω και θα το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους», τόνισε η Σταυρούλα με τη σειρά της.

«Θέλω να ανταγωνιστώ στον στίβο μάχης τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Είναι οι δυο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μια παλιά. Όταν αγωνίζεσαι με μια παλιά, δείχνεις και την αξία σου. Η αξία του νικητή είναι με ποιον παίζεις και όχι επειδή κέρδισες», πρόσθεσε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα «φοβηθεί» τις δύο παλιές γνώριμες με τις οποίες δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις.

Ποιοι φοβούνται Καφετζή και Χρυσαειδή
Ο Τζέιμς Καφετζής έχει θεωρηθεί ο πιο στρατηγικός παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης. Τρία χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή, γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος και ο Αλέξης Παππάς… θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει ξανά. Το 2021 όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, οι κόντρες και οι αντιπαλότητές τους εκτόξευαν τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επίσης αναμένεται να ανάψει φωτιές. Η αθλήτρια δεν μιλά με την Ασημίνα, με την πρώτη να έχει τη δεύτερη στη μαύρη λίστα. «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», ήταν ένα από τα σχόλια που είχε κάνει η Σταυρούλα εξαγριώνοντας την Ασημίνα στο παρελθόν.

Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν ξανά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα βρουν τις ισορροπίες αν χρειαστεί να συμβιώσουν.

Παράλληλα η Σταυρούλα, ίσως η πιο δυνατή γυναίκα στην ιστορία του παιχνιδιού, θα κλέψει κάτι από την αίγλη και την αγωνιστικότητα Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας και αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει στις δύο τελευταίες.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 147 / position2: 624
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb