CELEBS

Έρχεται λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται μέσα στο 2024

Δημοσίευση ΦΕΒ 09, 2024
Έρχεται λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο Γιώργος Δερβίσης παντρεύονται τον Δεκέμβριο του 2024 και το αποκάλυψαν σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Και δεν είναι η μόνη έκπληξη που σου έχει κάνει, Ιζαμπέλλα.

Ιζαμπέλλα: Είχα πει πως ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά μου και ο Γιώργος ανέλαβε να το οργανώσει. Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα πως το είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.

Γιώργος: Αμέσως μετά την τούρτα, όλοι μου οι φίλοι, που με βοήθησαν στην έκπληξη που θα ακολουθούσε, συντονίστηκαν και άλλος απασχόλησε την Ιζαμπέλλα, άλλος άναψε ένα neon φως που έγραφε «Will you marry me?», οπότε κάπως τράβηξα την Ιζαμπέλλα στην πίστα να χορέψουμε και εκεί της έκανα την πρόταση και της έδωσα το δαχτυλίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ιζαμπέλλα: Είπα «ναι» χωρίς να το σκεφτώ. Ούτως ή άλλως, το είχα σκεφτεί πως ήθελα να παντρευτώ τον Γιώργο. Ήταν απολύτως συνειδητή απόφαση. Ο Γιώργος είναι η οικογένειά μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο άνθρωπος που θέλω να περνάω μαζί του όλες μου τις ώρες.

Έχετε αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος;

Ιζαμπέλλα: Θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Γιώργος: Είναι και Ολυμπιακό έτος το 2024, οπότε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και θα οργανώσουμε τον γάμο.

5703_GIORGOS_DERVISIS_IZAMPELA_FOYLOP_20112022.jpg

Και με τη κοινή αυτή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψαν τον γάμο τους

Να σας θυμίσουμε ότι το 2022 ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Πόλο είχε κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό ανήμερα των γενεθλίων της και δείτε ξανά στιγμιότυπα από την υπέροχη πρόταση γάμου

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 64 / position2: 611
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb