ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Νεύρα, άγχος στη δουλειά και απρόσμενο ραντεβού

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Νεύρα, άγχος στη δουλειά και απρόσμενο ραντεβού
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε αποφασιστικοί. Όταν αναλαμβάνετε μια δέσμευση, δεσμευτείτε πλήρως αντί να συμπεριφέρεστε ανώριμα. Είστε αρκετά έξυπνοι και ανεξάρτητοι για να κάνετε τις δικές σας επιλογές, οπότε σταματήστε να ρίχνετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε μακριά από το Instagram και το Facebook. Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε κοιτάζοντας τις ροές άλλων ανθρώπων και συγκρίνοντας τον εαυτό σας με αυτούς. Επικεντρωθείτε στη δική σας ύπαρξη.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει. Τα συναισθήματά σας έχουν σημασία, αλλά θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση, οπότε προσπαθήστε να μην κάνετε μια καθαρά συναισθηματική επιλογή. Σκεφτείτε επίσης τι λέει το μυαλό σας ότι είναι καλύτερο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, δώσε στον εαυτό σου την άδεια να χαλαρώσει για περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μην σκέφτεσαι ότι πρέπει να κερδίσεις την ανάπαυση γιατί ήδη το αξίζεις. Δεν μπορείς να κινείσαι συνεχώς με γρήγορο ρυθμό. Πρέπει να επιβραδύνεις κάθε τόσο. Πρέπει να πάρεις την ανάσα σου!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Εάν έχεις ένα κακό προαίσθημα για μια κατάσταση, τότε απομάκρυνε τον εαυτό σου από αυτήν. Μην παραμένεις επειδή ανησυχείς ότι αντιδράς υπερβολικά. Είσαι καλύτερη στο να "διαβάζεις" τα πράγματα απ' όσο νομίζεις, οπότε αν αισθάνεσαι άβολα, επιτρέπεται να φύγεις.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάντε ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα. Κάντε κάτι διασκεδαστικό. Κάτι νέο. Κάτι που συνήθως δε θα επιτρέπατε στον εαυτό σας επειδή είστε τόσο συγκεντρωμένοι στο να τα κάνετε όλα σε χρόνο ρεκόρ. Δε χρειάζεται να τα καταφέρετε όλα τώρα. Μπορείτε να ξεκουραστείτε πρώτα.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε πιστή στον εαυτό σας. Μην αφήνετε την πίεση των άλλων να αλλάξει τη συμπεριφορά σας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να είστε κάποια άλλη για να ταιριάξετε με το πλήθος. Θα πρέπει να είστε χωρίς δικαιολογίες ο εαυτός σας, γιατί δεν έχει σημασία τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, για όσους είστε στην αρχή μιας σχέσης θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά, αλλά θα κατορθώσετε να φέρετε  μια προσωπική διαδρομή σε ένα επιτυχές τέλος. Ο μόνος τρόπος που θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση και την βεβαιότητα είναι αυτός της ωριμότητας και της διαίσθησης. 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχοντας επίγνωση πως στη δουλειά τα πράγματα είναι περίεργα,  καλύτερα να αποφύγετε μια οποιαδήποτε σύγκρουση! Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε το εγώ σας να δεχθεί ένα χτύπημα παρά να προβείτε σε λόγια ή ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες αναποδιές… αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα τρομακτικό!  Εάν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας, θα τα μετατρέψετε σε νέες καταστάσεις ευκαιριών και ηρεμίας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας σκέψεις. Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτεί πραγματικά τι συμβαίνει αντί να βιάζεστε, χωρίς να ρωτάτε τον εαυτό σας τι κάνετε ή τι θέλετε.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να βάζετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί. Αντιμετωπίστε ό,τι σας ενοχλεί. Παραδεχτείτε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την εξεύρεση λύσης. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε άβολα προκαλώντας φασαρία, αξίζει να ακούσετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 319
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb