ΕΞΟΔΟΣ

Thessaloniki Street Food Festival 2024

PRESALE ALERT

Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2024
Thessaloniki Street Food Festival 2024

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για την 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού! Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εισιτήρια για αυτό το εντυπωσιακό και σύγχρονο πάρκο γεύσεων που παρουσιάζει η δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki μόλις κυκλοφόρησαν. Προκειμένου λοιπόν να επισκεφτείτε το σημείο συνάντησης όλων των foodies της χώρας μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας αποκλειστικά από το More.com.

Θα σας περιμένουν περισσότερα από 30 περίπτερα street food με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος και 5 resting areas για να απολαύσετε τις δημιουργίες τους. Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

Απελευθερώστε τους γευστικούς σας κάλυκες κι ετοιμαστείτε να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις που θα συναντήσετε ή μπορεί και να σας συναντήσουν καθώς με τόσες πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο θα είναι πολλά αυτά που πρέπει ν’ ανακαλύψετε. Θα ταξιδέψουμε νοερά σε γευστικά μονοπάτια με αρώματα από Μεξικό, Αμερική, Ιαπωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Περού και πολλά ακόμη σε ένα υπέροχο «ταξίδι» απόλαυσης σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την απόλαυση των υπέροχων αυτών γεύσεων θα ολοκληρώνει και φέτος ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα, όπως πάντα σε 2 stages, με εκpηκτικά live από σπουδαίους καλλιτέχνες και Dj που σύντομα θα ανακοινωθεί. Καθώς θα γεύονται οι επισκέπτες τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει.

Η SoulFood Thessaloniki θα συνεχίσει φυσικά και την οικολογική της δράση #Celebrate Awereness στα 2 Festival της επιδιώκοντας να ενημερώσει το κοινό και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ενεργειακό της αποτύπωμα. Στόχος η συνέχιση της διαδικασίας upcycling των πλαστικών ποτηριών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ και η μεταποίηση των πλαστικών απορριμμάτων που δημιουργούν. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς δράσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Thessaloniki Street Food Festival.

Tο φεστιβάλ θα λειτουργεί Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 634 / position2: 2129
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb