ENTERTAINMENT

Αυτό είναι το νέο αμόρε της Dua Lipa μετά το χωρισμό της από το Romain Gavras

Ένα ακόμα ζευγάρι που αποκαλύφθηκε στα Grammy
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτό είναι το νέο αμόρε της Dua Lipa μετά το χωρισμό της από το Romain Gavras
Collage

Το πιο hot ζευγάρι των τελευταίων ημερών είναι η Dua Lipa και ο Callum Turner. Η 28χρονη τραγουδίστρια και ο 33χρονος ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, μετά τον χωρισμό της με τον Romain Gavras, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιώσει τουλάχιστον επίσημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού βγήκε στη μουσική σκηνή το 2016 με την επιτυχία της «Be the One», η Dua Lipa έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της ποπ.

Ενώ η -τρεις φορές- νικήτρια του βραβείου Grammy μπορεί να έχει καθιερωθεί ως μια από τις σύγχρονες πριγκίπισσες της ποπ, πρόσφατα μπήκε και στον κόσμο της υποκριτικής, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Henry Cavill, στην κατασκοπευτική ταινία «Argylle».

Κι ενώ οι θαυμαστές της άρχισαν να μαγεύονται με τη χημεία ανάμεσα στον Χένρι και εκείνη στην ταινία, πολλοί έχουν περιέργεια να μάθουν για τα ειδύλλια που έχει η τραγουδίστρια εκτός οθόνης.

Η Dua Lipa είναι ακόμα single;

Η τραγουδίστρια είναι επίσημα ζευγάρι με τον Βρετανό ηθοποιό Callum Turner.

Η Dua Lipa και ο Callum Turner, πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι όταν εκείνη εθεάθη στο πλευρό του στο after - party της πρεμιέρας της νέας του σειράς, «Masters of the Air». Μετά το πάρτι οι δύο τους βρέθηκαν με φίλους για δείπνο στο R+D Kitchen στη Santa Monica της Καλιφόρνια.

Από τότε, έχουν φωτογραφηθεί να απολαμβάνουν ραντεβού για δείπνο και βόλτες στο Λος Άντζελες ή το Beverly Hills.

Η Dua Lipa ήταν σε σχέση με τον Γάλλο σκηνοθέτη Romain Gavras, ενώ ο Callum Turner έβγαινε με την πρωταγωνίστρια του «The Crown», Vanessa Kirby. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 8 μήνες σχέσης, γιατί η τραγουδίστρια ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της και να συγκεντρωθεί στη μουσική της ενόψει της κυκλοφορίας του 3ου της album.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 145 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb