ENTERTAINMENT

Οι celebrities που αποκάλυψαν τις μεταφυσικές εμπειρίες τους με φαντάσματα

Δεν κάνουμε πλάκα, έτσι είπαν σε συνέντευξή τους!
Γράφει η MATINA KONTOY
Οι celebrities που αποκάλυψαν τις μεταφυσικές εμπειρίες τους με φαντάσματα
Φωτ. αρχείου / pexels

Οι άνθρωποι είτε πιστεύουν στα φαντάσματα είτε δεν πιστεύουν. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη συγκίνηση μιας ανατριχιαστικής ιστορίας φαντασμάτων ή την περιέργεια που έρχεται με μια υποτιθέμενη μεταφυσική συνάντηση. Ποιος είπε ότι και οι celebrities δεν έχουν βιώσει creepy καταστάσεις στη ζωή τους. Τα παραδείγματα; Πολλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Keanu Reeves

Όταν ήταν 6 ή 7 ετών, ο Keanu Reeves είχε συναντήσει ένα φάντασμα σύμφωνα με τα λεγόμενά του. «Υπήρχε μία πόρτα και ξαφνικά κοιτούσαμε προς τα εκεί και ένα μπουφάν πέρασε πετώντας από την πόρτα, απλά ένα άδειο μπουφάν. Δεν υπάρχει κεφάλι, σώμα, πόδια, είναι απλά εκεί. Και μετά εξαφανίστηκε», είχε πει ο Keanu Reeves στην εκπομπή του Jimmy Kimmel το 2014.

Ο Keanu Reeves συνέχισε την αφήγησή του λέγοντας: «Ήμουν μικρό παιδί και σκέφτηκα “Α, αυτό είναι ενδιαφέρον” και μετά κοίταξα την νταντά και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Και σκέφτηκα “Ω, ουάου, άρα ήταν αληθινό αυτό”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Miley Cyrus

Στο περιοδικό Elle UK είχε μιλήσει η Miley Cyrus το 2013 για τη δική της εμπειρία με το μεταφυσικό. Η διάσημη ποπ σταρ δήλωσε ότι το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της μουσικής περιοδείας της στην Αγγλία το 2009 ήταν στοιχειωμένο, κι έτσι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο φαντάσματα. Ανέφερε μάλιστα σε συνέντευξη της πως η αδελφή της, που έκανε μπάνιο στο εν λόγω διαμέρισμα, τσουρουφλίστηκε όταν «κάποιος» γύρισε αναπάντεχα τη βρύση στο καυτό νερό, ενώ και η ίδια η αοιδός είδε με αποτροπιασμό ένα μικρό παιδί να την παρακολουθεί όταν μπήκε κι εκείνη να κάνει μπάνιο! Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα έψαξε τότε την ιστορία του διαμερίσματος και βρήκε ότι κάποτε ήταν φούρνος, που είχε καεί εκ θεμελίων, στέλνοντας τον ιδιοκτήτη και τον γιο του στο θάvατο.

 

Michelle Williams

Όταν πέθαvε ο Heath Ledger το 2008, ο κόσμος συγκλονίστηκε από τον αιφνίδιο χαμό του, την ίδια ώρα που οι χολιγουντιανές διασημότητες έκαναν αμέσως λόγο για το φάντασμα του «Τζόκερ», που εμφανιζόταν στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Batman: The Dark Knight Rises»! Πολλοί ηθοποιοί της ταινίας ήταν πεπεισμένοι ότι ο Heath αρνιόταν να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και η Μισέλ Ουίλιαμς δε δίστασε να δηλώσει ότι ο 28χρονος συντρόφου της την είχε επισκεφτεί τουλάχιστον δύο φορές μετά το θάvατό του! Το πνεύμα του Ledger έκανε την εμφάνιση του στο σπίτι της και της απολογήθηκε που έφυγε έτσι αναπάντεχα από τη ζωή, αφήνοντας τη μόνη να μεγαλώνει το παιδί τους. Η Michelle ένιωσε ανακούφιση και ισχυρίστηκε ότι οι επισκέψεις του εκλιπόντος τη βοήθησαν με το πένθος της.

 

Ariana Grande

«Θα ήταν πολύ χαζό να πιστεύεις ότι είμαστε οι μόνοι άνθρωποι εδώ», είχε πει στο περιοδικό Complex η τραγουδίστρια το 2013 απαντώντας στην ερώτηση αν πιστεύει στους εξωγήινους και τα φαντάσματα.

Έπειτα περιέγραψε το πώς ενώ όδευε προς το νεκροταφείο Stull το οποίο χαρακτήρισε «γνωστό ως μία από τις 7 πύλες προς την κόλαση επί γης» (γνωστό σε ποιον άραγε;), είδε να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, έκανε μεταβολή κι έφυγε.

«Ένιωσα αυτό το άρρωστο, υπερβολικό αίσθημα αρνητικότητας σε όλο το αμάξι, άρχισε να μυρίζει θειάφι, που είναι το σημάδι ενός δαίμονα και εμφανίστηκε και μία μύγα στο αμάξι που είναι επίσης σημάδι δαίμονα», είχε πει η Arianna Grande. Η ίδια είχε φτιάξει κι έναν φάκελο τον οποίο είχε ονομάσει «Δαίμονες» στον υπολογιστή της στον οποίο κρατούσε εικόνες και πληροφορίες γι’ αυτούς, αλλά όπως είπε «παράξενα πράγματα άρχισαν να μου συμβαίνουν οπότε τον διέγραψα».

 

Rihanna

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η Rihanna αποφεύγει ένα διάσημο μέρος της Καλιφόρνια επειδή φοβάται τα φαντάσματα. «Μπορείς να το νιώσεις αν πας εκεί. Είναι ένα πολύ έντονο και απαίσιο συναίσθημα, για αυτό δεν περνάω ποτέ από εκεί», είχε πει για το Chateau Marmont το 2013 η Rihanna.

 

Kendall Jenner

Στοιχειωμένο θεωρεί το σπίτι της μητέρας της, Kris Jenner, η Kendall Jenner. «Στο σπίτι που ζει η μαμά μου, η Kylie κι εγώ πάντα ακούγαμε βήματα στη στέγη όταν κανείς δεν ήταν στο σπίτι. Επίσης, η ντουζιέρα της Kylie άνοιγε μόνη της όλη την ώρα και ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί. Οπότε ναι, είμαι σίγουρη ότι ήταν φάντασμα», είχε πει σε video για τη Vogue το μοντέλο.

 

 

Melissa McCarthy

Η Melissa McCarthy μπορεί να κυνηγούσε ξεκαρδιστικά φαντάσματα στο ριμέικ των Ghostbusters 2016, αλλά οι πραγματικές μεταφυσικές εμπειρίες της ήταν λίγο πιο συγκινητικές. Κατά την προώθηση της ταινίας στο The Ellen DeGeneres Show το 2015, αποκάλυψε ότι τρεις εβδομάδες μετά τον θάvατο της προγιαγιάς της, την είδε να στέκεται μπροστά της με το ίδιο φόρεμα και την ίδια ποδιά που φορούσε πάντα.

 

Machine G u n Kelly

Δύο εβδομάδες αφότου πέθαvε ο πατέρας του Machine G u n Kelly στις αρχές Ιουλίου 2020, ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι έλαβε μια αναπάντητη κλήση από αυτόν και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram για να το αποδείξει. «Έψαχνα για ένα σημάδι. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε. Κάποιος μου είπε ότι τα πνεύματα επικοινωνούν μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων επειδή η μετακίνηση φυσικών αντικειμένων είναι πιο δύσκολη», έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 34 / position2: 643
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb