MAKEUP

3 λάθη στο make up που τονίζουν τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου

Μικρές αλλαγές μεγάλες διαφορές
Από το NEWSROOM
3 λάθη στο make up που τονίζουν τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου
Φωτογραφία από Marineza Vamvakari

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους φοράμε μακιγιάζ, πιθανότατα δεν είναι για να μη φαινόμαστε φρέσκιες ή να μοιάζουμε κουρασμένες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς, τα λάθος χρώματα ή η λάθος χρήση και τοποθέτηση μακιγιάζ μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό...

Προσοχή στα φρύδια

Ολες ξέρουν πλέον πόσο σημαντικά είναι τα φρύδια όταν πρόκειται για τη διαμόρφωση και το καδράρισμα του προσώπου. Το μη κολακευτικό σχήμα (όπως η δημιουργία τόξων όταν τα φρύδια μας δεν καμπυλώνουν φυσικά) έχουν κάνει πολλές από εμάς να συνειδητοποιήσουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση. Μην ξεχνάτε να γεμίζετε τα αραιά σας φρύδια επενδύοντας σε ένα μολύβι φρυδιών που έχει την ίδια απόχρωση με τα φρύδια σας ή μια σκιά πιο σκούρα. Δοκιμάστε φυσικά και το tattoo φρυδιών και θα δείτε το πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται σε μια ωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσοχή στο foundation

Το foundation μπορεί να είναι ένα δύσκολο καλλυντικό για να το τοποθετήσετε σωστά αν δεν είναι το φόρτε σας. Πολύ λίγο από αυτό και το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται κηλιδωτό, πάρα πολύ από αυτό και το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι το δέρμα σας να υποφέρει. Πολλοί επαγγελματίες του μακιγιάζ συνιστούν να εφαρμόζετε ένα primer και ένα foundation μόνο όπου το χρειάζεστε - δηλαδή σε περιοχές του δέρματός σας που έχουν σκούρες κηλίδες ή κηλίδες.

Υπερβολικά σκούρο κραγιόν

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για κανένα προϊόν μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένου του κραγιόν. Η επιλογή πιο ανοιχτόχρωμων χρωμάτων κραγιόν σε ενυδατικές φόρμουλες μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε λεπτά χείλη για να φαίνονται πιο σαρκώδη. Προσοχή στα σκούρα χρώματα - αν φοράτε πολύ σκούρα κόκκινα ή καφέ, αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να βάλουν το προσκήνιο στις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα σας και να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 104 / position2: 688
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb