ENTERTAINMENT

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή ‑ Τα πρώτα λόγια για το θάvατο του μπαμπά της

Μαυροφορεμένη και με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του Fay`s Time

Δημοσίευση ΦΕΒ 05, 2024
Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή ‑ Τα πρώτα λόγια για το θάvατο του μπαμπά της

Μια εβδομάδα μετά από την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της «Fay’s Time». Η αγαπημένη παρουσιάστρια βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, όταν τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Φαίη Σκορδά, ντυμένη στα μαύρα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τον πολυαγαπημένο της μπαμπά, που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά της.

«Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ» είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 168 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb