ΜΑΛΛΙΑ

Τα καρέ μαλλιά που είναι στη μόδα τώρα, και πώς να διαλέξεις ποιο σου πάει

Η εύρεση του τέλειου κουρέματος και του σωστού χρώματος είναι ολόκληρη επιστήμη!
Από το NEWSROOM
Τα καρέ μαλλιά που είναι στη μόδα τώρα, και πώς να διαλέξεις ποιο σου πάει
collage

Διαλέξαμε για σένα τρία κουρέματα που είναι εύκολο στη διαχείριση και προτείνονται από διασημότητες και επαγγελματίες κομμωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε τις προτάσεις από την Gina Rivera, κομμώτρια διασημοτήτων και ιδρύτρια του Phenix Salon Suites.

1. Ασύμμετρο bob

Ένα ανάγλυφο ασύμμετρο bob (ή πιο μακρύ καρέ) είναι μια "υπέροχη επιλογή" για όλες εξηγεί η Rivera, καθώς είναι ένας τέλειος συνδυασμός κλασικού αλλά ακόμα μοντέρνου. Η αφαίρεση μήκους από τα μαλλιά, προσθέτει κίνηση και δημιουργεί φρεσκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Shaggy Bob με φράτζα

Το shag είναι ένα "καταπληκτικό κόψιμο που είναι σίγουρο ότι είναι ευέλικτο", λέει η Rivera, ενώ δίνει "ωραίες παραλλαγές τόσο για πιο μακριά όσο και για πιο κοντά μαλλιά".

3. Layered Wavy 'Mob' Cut

Μια κομψή επιλογή για πολλές περιπτώσεις και φαίνεται εξαιρετικό σχεδόν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών.

Και χρώμα;

Πρώτα απ 'όλα, τα σκούρα χρώματα δεν είναι για όλες. "Όπως αντίστοιχα και τα ξανθά μαλλιά. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, τα σκούρα μαλλιά θα ενισχύσουν τις ατέλειές του".

Μια καλή εναλλακτική στα σκούρα μαλλιά εμφάνιση μπορεί να είναι "ένας πολύπλοκος χρωματισμός που χρησιμοποιεί αποχρώσεις ζεστών τόνων με φωτεινές ανταύγειες. Αυτό κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη και το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται νεότερο και πιο φρέσκο". 

Mην κάνεις όμως τη λάθος απόχρωση ξανθού! Τα ξανθά κορίτσια με πιο ζεστό τόνο δέρματος δεν τα πηγαίνουν καλά με τις ψυχρες αποχρώσεις όπως το πλατινέ ξανθό, επειδή τέτοια χρώματα ενισχύουν τις ατέλειες του προσώπου τους και τα κάνουν να φαίνονται πολύ χλωμά. Είναι καλύτερα να επιλέγετε ζεστές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το δέρμα, όπως το μέλι, η καραμέλα ή κάτι σταρένιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 108 / position2: 501
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb