ENTERTAINMENT

Μαρίνα Πατούλη: Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο

«Έχω δεχθεί σeξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοιίκησης είναι ανδροκρατούμενος»

Δημοσίευση ΦΕΒ 05, 2024
Μαρίνα Πατούλη: Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο

Για σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τον σeξισμό που έχει βιώσει μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. «Οι γυναίκες μου λένε ότι με έχουν πρότυπο, νιώθω όμορφη αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο s3x symbol» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι περισσότερες γυναίκες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε. Έχω δεχθεί σeξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». 

«Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής» δήλωσε.

«Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί, θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν»
«Το σeξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δεν θα έκανα σχέση με μικρότερο. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν» συμπλήρωσε μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα» υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στα σχόλια που έχει δεχτεί για το «χρυσό» σπίτι της η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 340 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb