ENTERTAINMENT

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η μεγάλη αλλαγή της Λουκίας από το «Ακρως Οικογενειακόν»

H Θωμαΐς Ανδρούτσου που γνωρίσαμε καλύτερα ως «Λουκία» στο Ακρως Οικογενειακόν πλέον ασχολείται με την τεχνική breathwork

Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2024
Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η μεγάλη αλλαγή της Λουκίας από το «Ακρως Οικογενειακόν»

Θωμαΐς Ανδρούτσου έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που έγιναν επιτυχία. Ωστόσο, το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Άκρως Οικογενειακόν τη δεύτερη σεζόν της σειράς, το 2002-2003.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, λοιπόν η ηθοποιός υποδυόταν τη «Λουκία», τη γραμματέα του «Αλέξανδρου Θεοτοκάτου» ή αλλιώς Γιάννη Μπέζου. Aπό τότε βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά για την ηθοποιό.

View this post on Instagram

A post shared by Σελίδα Θαυμαστών (@niki_pallikarakifans)

Παρά τις συμμετοχές της τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, η ίδια αποφάσισε να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής. Έτσι τα τελευταία χρόνια η ίδια είναι θεραπεύτρια χρησιμοποιώντας την τεχνική breathwork.

View this post on Instagram

A post shared by Thomais Androutsou (@thomaisandroutsou)

«Αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία διοξειδίου του άνθρακα και οξυγόνου στον εγκέφαλο και το αίμα. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, να ηρεμεί ένα κομμάτι μου και βυθίζομαι σ’ ένα πιο κρυμμένο, πιο σκοτεινό ίσως κομμάτι μου» είχε αναφέρει για την τεχνική αυτή η ηθοποιός στο Πάμε Δανάη το 2022.

Όσον αφορά τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική η Θωμαΐς Ανδρούτσου εξήγησε πως ζοριζόταν πολύ ψυχολογικά, λέγοντας: «Ένιωθα στριμωγμένη και από χρόνους και από συνθήκες, δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, να βουτήξω πιο βαθιά, να καταλάβω κάποια πράγματα που έκαναν συνέχεια έναν κύκλο και έφθαναν στο ίδιο σημείο. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο και έρχονται να μας δείξουν ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς, πως σε κάτι μας πιέζουμε».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 4594 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb