ENTERTAINMENT

Έμα Στόουν: Φαν με αυτισμό της είπε ότι του άλλαξε τη ζωή – Ξέσπασε σε κλάματα

Η πρωταγωνίστρια του «Poor Things» συγκινήθηκε από την εξομολόγηση του θαυμαστή της

Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2024
Έμα Στόουν: Φαν με αυτισμό της είπε ότι του άλλαξε τη ζωή – Ξέσπασε σε κλάματα

Σε κλάματα ξέσπασε η Έμα Στόουν όταν έναν θαυμαστής της, τής είπε πόσο τον βοήθησε και του άλλαξε τη ζωή ως ένα «μοναχικό, αυτιστικό παιδί, που ένιωθε ανήμπορο να κάνει φίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά της διάρκεια ενός Q&A για την ταινία «Poor Things», η Έμα Στόουν άκουγε συγκινημένη την εξομολόγηση του θαυμαστή της και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα ενώ κατέβηκε από τη σκηνή για να τον πάρει αγκαλιά.

«Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το “Poor Things” και το έχω δει έξι φορές μέχρι τώρα. Είσαι μοναδική σε κάθε σου παράσταση και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές» της είπε ο θαυμαστής της, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, το πώς υπερασπίζεσαι την ψυχική υγεία. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανήμπορος να κάνω φίλους και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο Saturday Night Live. Κάποιες φορές μιλούσες για την ανασφάλεια που ένιωθες επειδή δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ η άνεσή σου και η ασφάλεια που μου μετέδιδες αυτά τα χρόνια» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς η Έμα ξέσπασε σε κλάματα και κατέβηκε από τη σκηνή για να τον πάρει μια ζεστή αγκαλιά.

Όταν επέστρεψε στη σκηνή, τον ρώτησε αν είχε κάποια ερώτηση για την ταινία.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου μήνυμα που θα το κουβαλάς μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου από αυτή την εμπειρία;» τη ρώτησε.

«Νομίζω ότι και η Μπέλα (η ηρωίδα που ενσαρκώνει στο «Poor Things») είναι μια γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή απαλλαγμένη από κοινωνικές νόρμες και με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Βλέπει το καλό και το κακό εξίσου και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή. Δεν μοιάζει με κανέναν άλλον, και αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο και με έχει αγγίξει πιο βαθιά» απάντησε η Έμα Στόουν.

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound - Laura Bit
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 212 / position2: 1066
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb